REAL ESTATE

Cat de ieftina e Romania la inchirierea de birouri instant

30 aprilie 2014, ora 12:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto_Armeasca26_2.jpg
Birourile instant, cu toate serviciile incluse, sunt o solutie din ce in ce mai folosita de catre tinerii antreprenori din IT&C, dar si de catre consultanti in afaceri sau alte profesii imobiliare, care nu vor duca grija intretinerii unui birou permanent, ci doar sa se foloseasca de unul complet echipat, intr-un cost bine tinut sub control. Cat de ieftina e aceasta varianta in Romania, comparativ cu alte tari din Europa?

„In acest domeniu de nisa cel mai mult conteaza rapiditatea reactiei fata de clienti si lista cat mai lunga de servicii si facilitati incluse in pret”, spune Ilinca Dumitru, sales coordinator, Flash Office Solutions, companie de profil recent intrata pe piata romaneasca.

Intre facilitatile si serviciile obisnuite la instant offices se regasesc mobilier, receptie, sala de meeting, fax, telefon, curatenie zilnica, paza, acces la bucatarie, dar suplimentar exista si alte facilitati: conexiune performanta la Internet, sistem de video-conferinte, imprimanta profesionala, dar si parcare pentru biciclete si zona de louge.

Printre primii clienti ai Flash Office Solutions se numara firme din domeniul IT&C si HR, domenii care au nevoie de cea mai dezvoltata infrastructura de lucru si cele mai bune dotari pentru activitatea de zi cu zi”, mai spune Ilinca Dumitru.

Tarif birou instant, pentru o persoana
Tara Tarif (euro/pe luna)
Bulgaria 105
Lituania 115
Romania 200
Austria 200
Portugalia 200
Spania 300
Belgia 300
Irlanda 350
Malta 350
Grecia 400
Germania 450
Italia 600
Luxemburg 750
Franta 800
Slovacia 800
Sursa: www.instantoffices.com

„Serviciile de instant offices sunt de doua ori mai ieftine in Romania decat in Grecia si Germania si de patru ori mai ieftine decat in Franta. Preturi mai mici se gasesc doar in Bulgaria si Lituania, ambele tari avand insa o populatie mult mai mica decat Romania si implicit o cerere sub cea din Romania”, precizeaza oficialul Flash Office Solutions.Flash Office Solutions este un centru de instant&serviced offices, care ofera spatii de birouri complet echipate si mobilate. Compania a fost infiintata in 2013, iar prima locatie operationala este disponibila in cladirea Armand Calinescu 26.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 14 Mai 2021, 19:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter