REAL ESTATE

Dezvoltatorul imobiliar George Padure: "Am cerut insolventa, este mai bine asa"

03 noiembrie 2009, ora 00:01, autor(i): Cristina MihaiMadalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sigma2.jpg
Dezvoltatorul imobiliar Sigma Proiect Development, detinut de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, a solicitat intrarea in insolventa, potrivit datelor de pe Tribunalul din Bucuresti.
"Este o strategie de intarziere a platii datoriilor. In aceasta perioada este mai bine asa", a explicat omul de afaceri George Padure, pentru DailyBusiness.ro, motivul cererii de insolventa.

Intrebat care este valoarea datoriilor pe care le are firma, Padure a raspuns ca sunt datorii "prezente si viitoare".

In ceea ce priveste proiectul rezidential pentru dezvoltarea caruia s-a infiintat compania, Padure a raspuns scurt: "mai stam".Cererea de deschidere a procedurii de insolventa a fost inregistrata la Tribunal in data de 29 septembrie, iar primul termen de judecata a avut loc pe 1 octombrie.

Padure a declarat in noiembrie anul trecut pentru DailyBusiness.ro ca a oprit constructia proiectului rezidential Sigma Residence & Gardens din Capitala, ca urmare a blocarii vanzarilor de locuinte, in contextul crizei.

Proiectul reprezinta o investitie de 210 milioane euro si va cuprinde 1.700 de locuinte, fiind amplasat langa Lacul Plumbuita.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:12
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter