REAL ESTATE

Portland Trust a inchiriat circa 80% din faza I a proiectului Oregon Park

10 iulie 2017, ora 13:15 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oregon Park (1).jpg
Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust se apropie de o rată de ocupare de 80% în clădirile A și B din cadrul complexului Oregon Park, construcții care reprezintă prima fază a dezvoltării proiectului. Cele două clădiri au împreună o suprafață închiriabilă netă de 44.500 m2, dintre care 35.000 m2, reprezentând circa 80% din suprafața totală, sunt deja închiriați.

Acest procent a fost atins datorită celor șase noi chiriași din clădirea B, care au semnat contracte pentru ocuparea unor spații de birouri ce se întind pe 14.000
m2, din totalul de 24.500 m2 disponibil în clădirea B.

Ansamblul Oregon Park în forma sa actuală (clădirile A și B) va fi închiriat complet până la finalul lui 2017, conform estimărilor reprezentanților Portland Trust.

Clădirea A, a cărei construcție a fost finalizată în luna septembrie 2016, are o suprafață totală închiriabilă de 20.500 m2, iar spațiile de birouri au fost ocupate integral de către compania americană Oracle. La parterul clădirii A se găsește restaurantul Stradale, deschis de compania de event catering Flavours, care ocupă 500 m2.Clădirea B a fost predată primilor chiriași începând din februarie 2017 și are o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24.500 m2. Prima companie care a devenit oficial chiriaș al clădirii B din Oregon Park este Kambi, furnizor de servicii premium de pariuri sportive la cheie pentru operatorii B2C. Kambi a ales Oregon Park pentru a deschide primul birou din România, ce ocupă o suprafață de 1.200 m2.

La scurt timp, în februarie a.c., Deloitte, unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței firmelor de consultanţă fiscală şi audit, a închiriat 6.000 m2 destinați birourilor noii sale divizii dedicată serviciilor în tehnologia informației: Deloitte Tehnologie. Această companie ocupă două etaje ale clădirii B.

Ceilalți chiriași care au semnat deja contracte pentru spații în clădirea B sunt:
Medicover, operatorul privat de servicii medicale, Markant AG, compania elvețiană ce oferă servicii de intermediere între retaileri și producătorii din industria alimentară, postul de radio Europa FM, parte a grupului francez Lagardere Active Radio International, care a emis pentru prima dată live din Oregon Park pe data de 3 iulie și Euler Hermes, parte a Allianz Group, unul dintre cei mai mari asiguratori la nivel mondial.

Reprezentanții Portland Trust sunt implicați în prezent în discuții avansate cu privire la închirierea suprafeței rămasă disponibilă în clădirea B din Oregon Park.  

Cea de-a doua fază a proiectului constă în dezvoltarea clădirii C, care va dispune de o suprafață brută închiriabilă de 24.500 m2 și va fi construită în oglindă față de clădirea B. Lucrările la cea de-a treia clădire vor începe în această toamnă și au ca termen de finalizare trimestrul al patrulea din 2018. Cele trei construcții din complexul Oregon Park vor ocupa împreună o suprafață netă închiriabilă de circa 69.000 m2.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 08:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter