- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Prima faza Omnia Residence din Cluj a fost contractata 65% in 4 luni

28 Aug, 11:56 • Redactia DailyBusiness
Prima faza a proiectului rezidential Omnia Residence din Cluj a fost contractata 65% in circa 4 luni, au spus reprezentatii Ryan Proprietati, dezvoltatorul proiectului.
Prima faza Omnia Residence din Cluj a fost contractata 65% in 4 luni

Prima faza a proiectului va cuprinde 52 de unitati locative, 12 case si 5 vile cu 40 de apartamente. In total, proiectul va avea 76 de case si 187 de apartamente in vila.

Proiectul, in valoare de circa 19 milioane euro, este amplasat in localitatea Apahida, judetul Cluj, pe drumul national spre Reghin (DN 16 ), la 6 kilometri de Parcul tehnologic Nokia.

Lucrarile de constructie au demarat in mai si vor fi incheiate integral in 2011. Prima faza, cuprinzand 5 vile cu cate 8 apartamente si 12 case insiruite, va fi finalizata anul viitor.

Printre facilitatile Omnia Residence se numara o mini-sala de fitness, un minicentru comercial (minimarket), o farmacie, banca, gradinita cu parc de joaca special amenajat pentru copii.

Preturile apartamentelor incep de la 29.900 euro cu TVA inclus pentru o suprafata totala de peste 44 metri patrati, incluzand terasa acoperita. O casa cu o suprafata de peste 145 mp si teren costa de la 118.250 euro cu TVA inclus.

Omnia Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de societatea romano-irlandeza Ryan Proprietati, pe baza unui proiect realizat de arhitectul Andrei Carp si construit de antreprenorul general Cristian Mita SRL.