REAL ESTATE

Primii clienti ai Sun Plaza: Cateva sute de pensionari inarmati cu sacose de rafie si taloane pentru reduceri

25 februarie 2010, ora 14:53   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
plaza-medie.jpg
Cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza, si-a deschis astazi portile, iar primii clienti au fost cateva sute de pensionari, care au asteptat cel putin o ora in fata centrului comercial pentru a nu rata ofertele din prima zi.

Oamenii s-au imbulzit in fata magazinului si au strigat de bucurie in momentul care usile au fost deshise si au reusit sa intre. Pensionarii inarmati cu sacose de rafie si multe taloane de reduceri, pe care nu stiau exact cum sa se le foloseasca, au luat cu asalt magazinele.

Imaginile surprinse de Realitatea TV vorbesc de la sine.

La mare cautare au fost baloanele care se distribuiau gratuit.Cititi un reportaj de la petrecerea VIP de miercuri seara, descrisa de reporterul DailyBusiness.ro drept "un adevarat fiasco", din cauza grabei si lipsei de profesionalism a organizatorilor: Lansarea mall-ului Sun Plaza: La cocktail cu Dorel instalatorul
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ion Vaciu a spus:
25/02/2010 15:34
Azi m-am tuns, sa-mi fie de bine. Ocazie in care am aflat despre nazdravania Sun Plaza. Un batranel mai spilcuit ii povestea frizeritei din dreapta scaunului meu experienta "nemaipomenitului" Mall construit parca pe "ruinele fostului palat Vacarescu, ba parca era o inchisoare acolo" incercau cei doi sa localizeze istoric si emotional noul edificiu de piata kapitalista. "E cel mai mare mall din sud-estul Europei" spune cu mandrie batranelul, "sa vezi ce e acolo...". Ceilalti frizeri raman pentru o clipa cu masinile de tuns in aer, parca e momentul in care mingea de fotbal se indreapta peste capetele tuturor catre poarta si... Vocea batranelului revine parca mai trista, de aceasta data: 'Dar ce folos? Daca nu avem bani, m-am plimbat cu babuta mea prin Mall, am facut o excursie si am gustat din cateva produse, fara sa platim". Aceasta este soarta Romaniei de azi in context european: am intrat in UE cand acest imens organism intra in faza de deconstructie (a se vedea ex. Greciei), am pierdut avantajul perioadei infloritoare, cu bugete si planuri optimiste, ajungand azi doar sa asteptam sa gustam din gratuitatile Occidentului, din firmiturile made in USA. Cu o politica externa facuta in genunchi de catre ilustrii nostri politicieni necunoscuti in mass media internationala (faceti o cautare pe Google si vedeti), cu o economie peticita, cu educatia in pioneze, fara cei 7 ani de acasa, pentru ca parintii sunt plecati sa slugareasca la munca de jos prin Italia si Spania, Romania este cenusareasa (sau tiganca, cum vreti) Europei civilizate. Ce pretentii mai putem avea de la compatriotii nostri, daca stau ore in sir sa vada sau sa guste ceva gratuit. Gratuitatea este ultima speranta si bineinteles... Biserica.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 17:10
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter