- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

24 mil. lei pentru modernizarea aeroportului Targu Mures pana la finele anului

14 Oct, 11:01 • Redactia DailyBusiness
Investitiile pentru lucrari si echipamentele achizitionate pentru modernizarea aeroportului "Transilvania" din Targu Mures se vor ridica la peste 24,2 milioane de lei (circa 6,4 mil. euro) pana la finalul anului 2008, a declarat Stefan Runcan, directorul aeroportului.
24 mil. lei pentru modernizarea aeroportului Targu Mures pana la finele anului

„In prima parte a anului 2008, prin programul de investitii, Aeroportul Transilvania Targu Mures, aflat in proprietatea Consiliului Judetean Mures, a realizat si achizitionat lucrari si echipamente in valoare de peste 12,4 mil. de lei (circa 3,3 mil. euro)”, a spus Runcan.

Printre lucrarile executate la aeroport se numara extinderea cladirii unde se desfasoara fluxul de pasageri, parcarea si pista pentru avioane.

„Din programul de investitii, pana la finele anului 2008 mai sunt in derulare achizitii si lucrari de inca 11,8 mil. de lei (peste 3 mil. euro)”, a mai precizat Runcan.

Incepand cu data de 14 octombrie, aeroportul va fi inchis timp de 4 zile pentru lucrari de reparatii ale pistei. Operatorii aerieni Wizz Air, Malev si Tarom au suspendat toate cursele pentru aceasta perioada.