TURISM

Aeroporturile din Constanta si Oradea, modernizate cu 72 mil. euro

07 mai 2012, ora 14:30   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion.jpg
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a semnat proiectul de modernizare a aeroportului Mihail Kogalniceanu Constanta din fonduri europene si a decis atragerea de bani UE si pentru modernizarea aeroportului din Oradea, valoarea totala a investitiilor fiind de 72 milioane euro, din care jumatate contributie UE.

Proiectul de la Constanta are ca obiectiv general reabilitarea platformelor de stationare aeronave si a bretelelor de acces la pista de aterizare - decolare din incinta aeroportului, se arata intr-un comunicat al MTI, citat de Mediafax.

Proiectul, in valoare de aproximativ 40 milioane de euro, din care aproximativ 18 milioane de euro contributie europeana, urmeaza sa fie finalizat in martie 2014.

La Aeroportului Oradea sunt prevazute lucrari pentru realizarea unei piste de decolare - aterizare de 2.100 metri si refacerea integrala a pistei existente.Proiectul din Oradea are o valoare totala de aproximativ 32 milioane de euro, din care 18 milioane de euro contributie din fonduri europene, se precizeaza in comunicat.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Leasing02 a spus:
07/05/2012 14:48
Hm..sa o vedem si pe asta gata si bine facuta..:)
 
Cristiano85 a spus:
07/05/2012 15:10
IASUL cu Simirad si Nichita au modernizat de mult aeroportul. Acum de la Iasi poti merge direct la Londra, Madrid, Roma si chiar NewYork.

Va multumim domnilor Nichita si Simirat, ati dus Iasul pe cele mai inalte culmi!!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:24
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter