- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de circa 40 milioane euro in constructia unui mall in Slatina

13 Aug, 14:57 • Redactia DailyBusiness
Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers, controlat de grupul israelian Elbit Medical Imaging, va investi circa 40 mil. euro in constructia unui mall in Slatina, au declarat reprezentantii companiei.
Investitie de circa 40 milioane euro in constructia unui mall in Slatina

Slatina Plaza va fi situat in nord-vestul orasului, va avea o suprafata totala construita de 44.000 metri patrati si va include 500 de locuri de parcare, pe 4 niveluri, relateaza NewsIn.

Suprafata inchiriabila va fi de 17.000 metri patrati, va fi dispusa pe doua niveluri si va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de fashion, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii.

In prezent, Plaza Centers a depus actele la comisia locala de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a incepe lucrarile.

Inaugurarea mall-ului este estimata pentru finalul anului 2009.

Plaza Centers a intrat pe piata romaneasca la finalul anului 2006 si pana in acest moment a initiat 7 proiecte de real estate, estimand o investitie de 2 miliarde euro in 4 ani. Cele 7 proiecte sunt situate in Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara.