- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cosmote scoate la concurs 31 de posturi de training pentru studenti

09 Jun, 11:08 • andra.gheorghe
Cosmote Romania lanseaza un concurs adresat studentilor din anii 3-5 ai facultatilor cu profil tehnic (telecomunicatii, electronica, automatica), in urma caruia 31 de tineri vor fi selectati pentru a participa la programul de trainee al companiei.
Cosmote scoate la concurs 31 de posturi de training pentru studenti

Contactati de DailyBusiness, reprezentantii Cosmote nu au indicat valoarea investitiei in program, si au precizat ca nu si-au propus un numar exact, din cei 31 de studenti, pentru a fi angajati.

„Stagiul de practica este platit, iar studentii care vor trece de toate etapele programului vor semna un contract de munca pe perioada nedeterminata, fie ca vor fi doar cinci sau chiar 31”, au declarat reprezentantii companiei.

Prima etapa a programului se va derula pana in noiembrie 2008. In aceasta perioada, fiecare trainee va face un stagiu de practica, prin rotatie, in toate departamentele uneia dintre cele trei divizii implicate in program – Operare & Mentenanta, Sisteme Radio & Transmisiuni si Comutatie & Servicii.

La sfarsitul lunii noiembrie, cei 31 de trainee vor fi evaluati conform unor criterii de performanta si vor putea merge in etapa urmatoare a programului, fiind desemnati unui departament anume si primind beneficii suplimentare.

„Incepand cu a doua etapa a programului, studentii vor primi, pe langa salariu, beneficii suplimentare care constau in bonuri de masa, telefon de serviciu si un bonus anual de performanta”, au spus reprezentantii Cosmote.

A doua etapa se va desfasura intre decembrie 2008 si mai 2009, urmand ca la incheierea ei, cei care au indeplinit o serie de obiective sa se poata alatura echipei Cosmote, pe baza unui contract de munca pe perioda nedeterminata.

„Odata ce au intrat in a treia etapa, pe langa contractul de munca, vor primi pachetul complet de beneficii al unui angajat Cosmote, care cuprinde si o asigurare de viata, respectiv asigurare privata de sanatate”, au adaugat oficialii companiei telecom.