- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cursurile deschise ar putea creste veniturile Qualians cu 30% in 2008

26 Mar, 13:06 • andra.gheorghe
Organizatorul de cursuri deschise si evenimente business Qualians mizeaza pe o crestere a veniturilor pe 2008 de 30%, pana la 350.000 de euro.
Cursurile deschise ar putea creste veniturile Qualians cu 30% in 2008

Compania si-a dublat anul trecut cifra de afaceri fata de 2006, pana la peste 270.000 de euro, venituri realizate exclusiv din cursurile deschise.

„2007 a fost anul in care s-au simtit efectele investitiilor de promovare si vanzare realizate in anii anteriori, am devenit tot mai cunoscuti pe piata iar clientii au revenit in numar mare. Aceste aspecte s-au reflectat si in evolutia profitului, care a ajuns la peste 40.000 de euro”, a declarat pentru DailyBusiness Mihaela Pantis, managerul general al companiei.

Potrivit acesteia, in 2008, profitul Qualians va creste intr-o masura mai mica, organizatorul pregatind investitii in introducerea de noi tematici de cursuri.

„Aceste cursuri sunt mai putin profitabile, dar sustin strategia noastra de a veni in cu tematici noi si neconventionale pentru piata din Romania. In 2005, la Qualians se sutineau primele traininguri de Parenting, concept cu totul nou atunci in Romania. In 2006 am oferit primele cursuri deschise de Shopper Marketing, un concept care a inceput sa fie exploatat si de alte companii, si tot in 2006 am inceput furnizarea Defensive Driving”, a spus Pantis.

Pe langa cursurile deschise, compania are in vedere si nisa reprezentata de conferintele mari, sustinute de personalitati reprezentative din business-ul occidental.

„Mizam foarte mult pe genul acesta de evenimente mari, atat din punct de vedere al spakerului, cat si al numarului participantilor. In 2005 am organizat conferinta cu Philip Kotler, care a stabilit un nou standard pentru evenimentele de afaceri din Romania si a strans un numar record de 1200 de participanti,” a precizat managerul general Qualians.

Philip Kotler este un specialist in marketing, cu lucrari publicate si conferinte sustinute in intreaga lume.

„Sigur ca piata evenimentelor de afaceri a evoluat mult in ultimii 3 ani, mai ales in sensul multiplicarii exponentiale a conferintelor care aduna la un loc intre 100 si 300 de participanti. Noi nu ne propunem sa ne dezvoltam afacerea in acest segment, ci ramanem acolo unde suntem singuri. Acesta este motivul pentru care am astepat 3 ani pentru a-l aduce pe Jack Welch la Bucuresti, in 2 iunie”, a adaugat Mihaela Pantis.

Welch, 72 de ani, a acceptat sa vina in Romania la invitatia Qualians, pentru un onorariu record, de peste 200.000 de dolari. Jack Welch, fost director executiv al General Electric, este cunoscut ca unul dintre cei mai performanti manageri contemporani si numit „CEO of the Century” de revista Fortune.