- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Evensys intra pe nisa trainingurilor premium in parteneriat cu un jucator international

01 Oct, 18:48 • andra.gheorghe
Organizatorul local de evenimente Evensys intra pe nisa trainingurilor premium in parteneriat cu Management Centre Europe (MCE), au anuntat oficialii Evensys. Workshopurile, care vor fi lansate din octombrie, vizeaza clienti corporate si din zona antreprenoriala, iar costurile a 4 zile de training pot ajunge pana la 4.000 euro de persoana, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cristian Manafu (foto), managing partner-ul Evensys.
Evensys intra pe nisa trainingurilor premium in parteneriat cu un jucator international

Cu sediul la Bruxelles, MCE – unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel internationala – a fost infiintata in anul 1961, ca reprezentanta europeana a retelei American Management Association (AMA), activand in prezent in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord.

Workshop-urile, tinute exclusiv de trainerii MCE, vizeaza industrii si domenii de activitate precum energie si utilitati, farmaceutic si medical, marketing, financiar, IT, resurse umane, vanzari etc.

„Am incheiat parteneriatul cu MCE din dorinta de ne a completa portofoliul pe un business pe care nu il acopeream pana acum cu Evensys. Nu se pune problema de o tranzactie sau un schimb de actiuni. Este un parteneriat strategic. In functie de implicarea in evenimente, profitul va fi impartit intre Evensys si MCE. Inca nu am stabilit alte detalii de natura financiara”, a afirmat Manafu.

Acesta sustine ca nu se asteapta, deocamdata, la o vizibilitate ridicata a noilor servicii in veniturile Evensys, cel putin nu anul acesta.

„Anul acesta, ponderea trainingurilor la cifra de afaceri va fi foarte mica .Ma astept ca dupa ce va fi depasita aceasta perioada de recesiune, sa aduca un plus de circa 20% la veniturile finale”, a precizat managing partner-ul Evensys.

Cu o cifra de afaceri de circa 400.000 euro in 2008, Manafu isi estimeaza business-ul de evenimente la aceeasi valoare si anul acesta.

Cu 3 ani de experienta pe piata, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Printre partenerii Evensys se numara companii precum Vodafone, Microsoft, Nokia, Romtelecom, Adobe, Ogilvy Group, UniCredit, CB Richard Ellis, LG, Kaspersky, PepsiCo etc.

De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS – Real Estate Investors’ Society si Web Club.