- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

HCS: Vizam extinderea in Bulgaria si Ucraina, pe termen mediu

15 May, 10:33 • andra.gheorghe
Human Capital Solutions (HCS), furnizor de servicii HR si organizator de evenimente pe teme de leadership si strategie, care si-a schimbat recent titulatura in Up! Unlimited Potential, are in plan deschiderea de birouri in 4 orase din tara anul acesta, iar pe termen mediu, extinderea in Bulgaria si Ucraina, a declarat pentru DailyBusiness.ro Sotiris Karagiozidis, managing partner-ul HCS.
HCS: Vizam extinderea in Bulgaria si Ucraina, pe termen mediu

Compania, lansata activa pe piata din 2006, opereaza deocamdata printr-un singur birou, deschis in Capitala.

„La momentul de fata avem un singur birou, deschis in Bucuresti, dar oferim servicii de recrutare si training companiilor din foarte multe orase si suntem implicati in diferite proiecte pe tot cuprinsul tarii”, a afirmat Karagiozidis.

„Odata ce efectele crizei se vor mai diminua, ne-am propus sa ne deschidem birouri in Sibiu, Iasi, poate si Timisoara si Cluj. Anul acesta vom inaugura un birou afiliat in Atena, Grecia, iar pe termen mediu, intentionam sa ne extindem prezenta si in Bulgaria si Ucraina”, a mai spus acesta.

Un alt obiectiv propus de Karagiozidis este marirea echipei HCS.

„In prezent lucram cu 10 angajati permanenti si 25 de colaboratori externi. Din 2009, am introdus o serie de servicii noi pentru clienti, iar daca aceste proiecte vor avea succes si piata va evolua pozitiv, atunci cu siguranta ne vom extinde echipa”, a precizat managing partner-ul agentiei.

El nu a oferit detalii refertoare la veniturile atrase de HCS in 2008, sau estimari referitoare la asteptarile de business pentru anul acesta. Servicile de HR au generat anul trecut 70% din cifra de afaceri a companiei, iar evenimentele restul de 30%.

„Pentru 2009, estimam ca ponderea in cifra de afaceri a celor 2 mari categorii de activitati din portofoliul nostru va diferi putin, si ca vom ajunge la proportia de 80% servicii HR si 20% evenimente”, a adaugat Karagiozidis.