- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ilan Twaina este noul director de vanzari la S&T Romania

18 Jun, 15:03 • andra.gheorghe
Furnizorul de servicii IT, S&T Romania are un nou director de vanzari in persoana lui Ilan Twaina, care il inlocuieste pe Adrian Lacusteanu in aceasta functie, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii S&T.
Ilan Twaina este noul director de vanzari la S&T Romania

Lacusteanu a renuntat la functia de director de vanzari al S&T Romania in urma cu cateva luni, pentru a ocupa o pozitie similara in cadrul integratorului IT Ness Romania.

Inainte de S&T, Ilan Twaina, noul director de vanzari al companiei, a ocupat timp de 6 ani functia de regional sales director la Mercury Interactive pentru Europa de Sud-Est, care cuprindea Bulgaria, Croatia, Grecia, Romania, Serbia si Turcia.

Twaina detine un MBA si a lucrat pentru companii internationale precum Motorola, Mercury sau HP, unde a avut atributii in crearea si dezvoltarea de birouri si canale regionale de vanzari si a contribuit la remodelarea operatiunilor de vanzari in filialele europene ale acestor companii.

S&T Romania este funizor de servicii IT, membru al grupului S&T AG, listat la Bursa din Viena si care isi deruleaza activitatea in 22 de tari, prin intermediul a peste 70 de birouri locale.

Cu o cifra de afaceri de 522,2 milioane euro in 2007, S&T AG este unul din cei mai importanti furnizori de consultanta, solutii si servicii IT pentru clientii din Europa Centrala si de Est si din regiunea tarilor vorbitoare de limba germana (Germania, Austria, Elvetia). S&T Romania face parte din Regiunea Est a grupului alaturi de subsidiarele din Rusia, Bulgaria si Turcia.

S&T furnizeaza servicii de suport tehnic si mentenanta pe baza de SLA si servicii de tip outsourcing.