- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

IT-ul si bancile, cele mai atractive domenii la targul Angajatori de Top

20 Mar, 11:00 • andra.gheorghe
Domeniul IT si bancar vor fi cele mai solicitate in randul celor 13.000 de participanti la a patra editie a targului de cariera Angajatori de Top, au declarat pentru DailyBusiness organizatorii evenimentului.
IT-ul si  bancile, cele mai atractive domenii la targul Angajatori de Top

In cadrul targului, desfasurat in zilele de 21-22 martie, vor fi prezente 114 companii, care vor oferi 3.000 de locuri de munca.

„Cele mai solicitate job-uri ne asteptam sa fie cele din IT si din sistemul bancar, angajatorii anuntand deja circa 1.000 de oferte pe aceste arii”, a afirmat Nicoleta Anton, marketing& PR manager Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

Editia de anul acesta a targului se adreseaza, in special, profesionistilor cu un minim 7 ani de experienta.

„Job-urile prezentate se adreseaza si studentilor care aplica in general pentru pozitii de entry level, insa ne dorim ca anul acesta sa creasca numarul aplicantilor cu experienta de pana la 7 ani”, a mai spus Anton.

Targul Angajatori de Top a fost lansat si online, pe www.hipo.ro, la inceputul lunii martie, cu oferte in domenii ca banci, contabilitate-finante, inginerie, consultanta, IT si telecom.

Vodafone prezinta 18 joburi pentru persoane care isi doresc sa lucreze in telecom, si care au acumulat deja o experienta de pana la 5 ani, printre care analist business-proiecte IT, inginer trafic, inginer NOC, manager proiect IT sau manager proiect retele si sisteme.

Printre companiile care isi vor prezenta ofertele de job-uri in cadrul targului se numara: Cosmote, British American Tobacco Romania, Kraft Foods, Siemens, Tenaris Silcotub, Rompetrol, BRD GSG, Raiffeisen, ING Bank, ING Asigurari de Viata, Kraft Foods, British American Tobacco, Danone, Deloitte, PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG.

Angajatori de Top va fi deschis vineri, 21 martie, intre 10.00 – 19.00 si sambata, 22 martie, intre 10.00 – 17.00, iar intrarea este gratuita.

Targul este organizat de Catalyst Solutions, companie ce dezvolta solutii pentru atragerea si recrutarea absolventilor si tinerilor profesionisti si specialisti.

Costurile pentru eveniment se cifreaza la circa 100.000 de euro.