- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Miscari intre \”vanatorii de manageri\”: Managementul Stanton Chase, impartit pe din doua. Fosta sefa a plecat la concurenta

19 Feb, 11:48 • andra.gheorghe
Mihaela Damian, fostul managing partner al companiei de head hunting Stanton Chase, pe care a parasit-o la finalul lui 2009, ocupa, incepand cu 15 februarie, functia de country manager al SpenglerFox Romania. Atributiile lui Damian in cadrul Stanton Chase au fost preluate de Loreda Dragomir, din pozitia de COO, si de grecoaica Athena Tavoulari, director regional Stanton Chase si, mai nou, managing director al operatiunilor Stanton Chase din Romania.
Miscari intre \vanatorii de manageri\: Managementul Stanton Chase, impartit pe din doua. Fosta sefa a plecat la concurenta

Damian este unul dintre cei mai cunoscuti „vanatori” de top manageri din Romania. Aceasta a lucrat in cadrul Stanton Chase timp de 7 ani, din care ultimii 2 in calitate de managing partner, pozitie preluata de la Panos Manolopoulos. Mihaela Damian s-a retras de la conducerea companiei la finalul anului trecut.

La SpenglerFox, companie de executive search detinuta de grupul irlandez de resurse umane Grafton, Damian il inlocuieste pe Marius Precu, consultant in executive search care si-a parasit functia in toamna anului trecut pentru a se lansa intr-un business propriu de head hunting – TheSearchers.

Loreda Dragomir a ocupat, pana in august 2009 cand a fost numita COO, functia de senior consultant in cadrul Stanton Chase Romania. Dragomir are peste 6 ani de experienta in domeniul resurselor umane. Inainte de de a se alatura echipei Stanton Chase International, in 2007, ea a ocupat functia de director general al companiei Grafton Recruitment.

Nascuta in Romania, Loreda Dragomir a petrecut peste 10 ani in SUA, la New York, unde a activat in domeniul bancar, administrativ, real estate si asigurari. Revenita in tara, in 2004, s-a indreptat spre resurse umane, devenind consultant pentru compania Hudson Romania, iar mai tarziu business development senior consultant la Business Intelligence Alliance.

Athena Tavoulari este director regional in cadrul Stanton Chase International, ocupandu-se de business-ul companiei din tarile din sud-estul Europei. Din decembrie 2009, ocupa si pozitia de managing director al Stanton Chase Romania.

„Ne-am pregatit din timp pentru plecarea Mihaelei Damian. In august am fost numita COO si din decembrie, Athena a venit in Romania pentru a se ocupa mai indeaproape de operatiunile de aici, din pozitia de managing director”, a explicat Loreda Dragomir pentru DailyBusiness.ro.

Tavoulari lucreaza in cadrul Stanton Chase International din 2000.