- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Multinationalele ofera pana la 700 de euro pentru un \”part-time in limbi straine\”

10 Apr, 12:40 • andra.gheorghe
Aplicantii care participa in perioada 9-11 aprilie la primul targ de joburi destinat in exclusivitate companiilor ce recruteaza personal cunoscator de limbi straine, organizat in Bucuresti, pot "prinde" oferte cuprinse intre 400 si 700 de euro pentru un job part-time in cadrul unei multinationale.
Multinationalele ofera pana la 700 de euro pentru un \part-time in limbi straine\

„Prima zi de targ a adunat 1.000 de participanti si credem ca pana la final vom ajunge la 3.000. Majoritatea aplicantilor, 70% dintre ei, sunt studenti care vor un part-time. Salariile oferite de multinationale ca HP si Accenture in special cunoscatorilor de engleza si germana pentru un part time pot ajunge pana la 700 de euro”, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii organizatorilor targului, Esprit Consulting.

Companiile care cauta specialisti in limbi straine, participante la targ, sunt HP (produse si servicii IT), Accenture (furnizor de consultanta in management, servicii tehnologice si de externalizare), Manpower si Lugera & Makler (servicii de resurse umane), CGS (furnizor solutii IT&C), Genpact (servicii de business si solutii tehnologice), BRD (servicii bancare), British American Tobacco (producator de tigari) si Esprit Consulting (consultanta in resurse umane).

Multilingua Job Expo 2008 este primul targ de joburi destinat in exclusivitate cunoscatorilor de limbi straine. Evenimentul are loc la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Litere si Limbi Straine, in perioada 9-11 aprilie 2008.

Pe toata durata evenimentului, publicului interesat va putea sa-si depuna CV-ul online si sa asiste la conferintele organizate cu acest prilej de catre companiile participante.

Versiunea online a targului permite vizitatorilor sa consulte gratis ofertele de munca, stagiu, si sa trimita imediat CV-ul la compania angajatoare.