- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Paylogic a vrut sa creasca cu 40% anul trecut, dar a reusit doar cu 9%. Motivul? \”Nu am putut controla piata\”

23 Feb, 12:56 • andra.gheorghe
Paylogic, companie specializata pe sevicii de externalizare a calculului salarial, recrutare si administrare de personal, a terminat anul trecut cu afaceri de 895.000 euro, in crestere cu 9% fata de 2008, desi Cristian Udrescu, CEO-ul companiei, estimase anterior o evolutie de 40%. Udrescu sustine ca nu si-a atins targetul din cauza imposibiliatii de a controla piata: clientii au pierdut din business, iar Paylogic s-a vazut nevoita sa lase tarifele in jos cu pana la 40%.
Paylogic a vrut sa creasca cu 40% anul trecut, dar a reusit doar cu 9%. Motivul? \Nu am putut controla piata\

Pentru 2010, Cristian Udrescu spera la o crestere de 15% a business-ului Paylogic, atat ca cifra de afaceri, cat si ca numar de angajati procesati.

„Ne asteptam sa crestem, si, cel putin deocamdata, in luna ianuarie am crescut cu peste 15% fata de perioada similara a anului trecut, atat ca business, cat si ca angajati procesati. Suntem destul de rezervati, pentru ca nu stim ce ne va aduce anul in continuare. 2009 ne-a luat prin surprindere. Am crescut mult mai putin decat ne asteptam. Nu am avut cum sa controlam piata: clientii nostri au scazut ca volum, a trebuit sa lasam si noi mult la pret, cu circa 40% fata de 2008”, a declarat Udrescu pentru DailyBusiness.ro

Infiintata in anul 2001, Paylogic este dedicata serviciilor de externalizare de calcul salarial si administrare de personal. Compania are sediul central in Bucuresti, avand si alte 4 birouri locale, in Cluj, Medias, Sibiu si Timisoara. Printre clientii Paylogic se numara companii ca Mercedes – Benz Romania, Cetelem IFN sau Kromberg & Schumbert.