- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Peste 7.000 de participanti sunt asteptati la editia de toamna JobFest

27 Aug, 12:46 • andra.gheorghe
Targul de cariere JobFest, care va avea loc in 6-7 noiembrie, asteapta 7.000 de participanti din randul tinerilor profesionisti, ai absoventilor si studentilor cu experienta de lucru intre 6 luni si 3 ani, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Perform HR, organizatorii evenimentului.
Peste 7.000 de participanti sunt asteptati la editia de toamna JobFest

Editia de toamna a targului va prezenta circa 1.000 de oferte de job-uri facute de 200 de companii din domeniile IT, telecom, banci, servicii, resurse umane, auto, mass media, retail, FMCG, asigurari, tehnic industrie si distributie.

„Cele mai cautate oferte vor fi cele din domeniul bancar, asigurari, IT, telecom, resurse umane, tehnic – industrie si mass media”, au declarat organizatorii targului.

Jobfest se afla la a patra editie de anul acesta. Este un eveniment de cariera si consiliere ce se adreseaza tinerilor profesionisti.

Perform HR este o companie specializata in selectia si recrutarea de personal, consultanta in domeniul resurselor umane si organizarea de evenimente de cariera pentru tineri profesionisti (JOBfest, Targul de Cariere Bucuresti, Career Days).