- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

PR-ul de la Regatta a parasit agentia pentru business-ul propriu

07 Jan, 15:58 • andra.gheorghe
Luciana Petrescu, PR managerul agentiei de consultanta imobiliara Regatta din 2005, a renuntat la functia ocupata in cadrul agentiei pentru a coordona, in calitate de director general si actionar, business-ul Net Worth Advisory, axat pe consultanta de afaceri, de imagine (inclusiv organizare de evenimente), si de networking.
PR-ul de la Regatta a parasit agentia pentru business-ul propriu

Potrivit lui Petrescu, Net Worth Advisory functioneaza de circa un an, acum hotarandu-se lansarea sa oficiala.

Compania condusa de fostul comunicator al Regatta este structurata pe departamente care se ocupa de consultanta de afaceri si management, consultanta de imagine (inclusiv organizare de evenimente), si de networking.

„Actionariatul este in totalitate romanesc. Formatia de lucru permanenta este relativ restransa, dar celor cinci oameni li se adauga echipe de colaboratori specializate pe proiecte punctuale”, a declarat Petrescu pentru DailyBusiness.

Fara sa ofere informatii financiare referitoare la compania pe care o conduce, Luciana Petrescu a declarat ca se asteapta la o dublarea a echipei si a proiectelor derulate pana la finele acestui an.

Printre proiectele pe care Net Worth Advisory le va lansa in 2009 se numara un targ de turism programat pentru aprilie 2009, iar pentru a doua jumatate a anului se vor lansa alte doua produse si servicii specializate pe domeniul turistic.

Portofoliul de clienti Net Worth Advisory include clienti romani, dar si straini, cu precadere din Italia, Spania, Germania, Grecia, republica Dominicana.