- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Specialistul in vanzari Brian Tracy vine in Romania pe un onorariu de 25.000 de euro

01 Apr, 14:31 • andra.gheorghe
Specialistul in management si vanzari Brian Tracy va sustine in aprilie seminarul "Planificare strategica, Stabilirea scopurilor si Time Management" pentru un onorariu de 25.000 de euro, a declarat pentru DailyBusiness Maria Marcu, project manager in cadrul ITS Events Management, compania care se ocupa de organizarea evenimentului.
Specialistul in vanzari Brian Tracy vine in Romania pe un onorariu de 25.000 de euro

„Domnul Tracy va veni pentru a doua oara in Romania, si probabil va reusi sa atraga in jur de 200 de participanti la seminarul pe care il va sustine, numar apropiat de cel ce anul trecut. Venirea sa in Romania a fost organizata in colaborare cu compania SC Consulting din Polonia”, a afirmat Marcu.

Potrivit acesteia, costurile evenimentului se vor ridica undeva la 50.000 de euro, suma care va fi acoperita prin aportul sponsorilor si a taxelor de participare la seminar. Veniturile pe care le va atrage seminarul lui Tracy se vor situa in jurul a 60.000 de euro.

Printre sponsorii si partenerii evenimentului se numara producatorul de farmaceutice si nutritionale Abbott Romania, Camera de Comert si Industrie sau Star Limo.

Taxele de participare se vor situa intre 300 si 400 de euro.

Brian Tracy este unul dintre cei mai importanti speakeri si traineri in domeniul afacerilor, pe plan international. In ultimii 25 de ani, a colaborat cu mai mult de 1.000 de companii din 45 de tari. A scris 42 de carti, care au fost publicate in 35 de limbi si vandute in 52 de tari din lumea intreaga.

Tracy a elaborat peste 350 de programe de training vizual si audio, programe ce au fost traduse in 23 de limbi si vandute in peste 38 de tari.

Tracy a pregatit, ca trainer, peste un milion de angajati in peste 45 de tari, printre acestia numarandu-se membrii consiliilor de conducere si directorii unor companii precum: IBM, Bank of America, Ford, BMW, Deloitte & Touche sau McDonell Douglas.

Acesta a dezvoltat si coordonat circa 22 de diverse tipuri de afaceri, si a castigat mai mult de un million de dolari actionand in opt industrii diferite. Este presedinte a trei companii cu sediul central in Solona Beach, California si presedintele Universitatii de Vanzari si Antreprenoriat Brian Tracy, o universitate online care ofera cursuri avansate in vanzari, marketing, managementul afacerilor, productivitate personala si leadership in toata lumea.