- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Un nou \”head-hunter\” se lanseaza oficial in Romania

18 Sep, 16:10 • andra.gheorghe
Beckett Boyle Hron, furnizor de servicii executive search in domeniile constructii, IT&C, energie si mediu, utilitati si auto, se va lansa luna aceasta oficial pe piata locala, dupa o investitie initiala de 300.000 de euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Andreea Lazarescu, managing partner al companiei.
Un nou \head-hunter\ se lanseaza oficial in Romania

„Investitia initiala realizata pentru crearea Beckett Boyle Hron se ridica la 300.000 euro. Avem pregatiti alti 500.000 euro pe care ii vom investi pe parcursul acestui an, si cred ca in 2008 vom atinge venituri de 500.000 euro”, a afirmat Lazarescu.

Compania se axeaza atat pe servicii pe consultanta pe executive search, cat si executive coaching.

Beckett Boyle Hron a inceput sa activeze pe piata locala din 2007, fara a anunta oficial acest lucru, si a atras pana in prezent 17 clienti-companii. Numele acestora nu au fost facute publice.

Compania are 12 angajati, dintre care 8 sunt consultanti pe executive search.

„Suntem 4 seniori. Eu am o experienta de 7 ani in executive search, iar restul colegilor mei au fiecare peste 7 ani de experienta in business-uri relevante pentru sectoarele in care oferim noi consultanta”, a precizat managing partner-ul Beckett Boyle Hron. „Ii dau ca exemplu pe Laura Guguta, care are vine cu 8 ani petrecuti la Orange, Stefan Andrei, responsabil de IT&C, si unul dintre oamenii care au format HP Romania, si Ileana Barbulescu, care va lucra pentru clientii din constructii, si care este si asistenta mea in proiecte”, a adaugat aceasta.

Lazarescu a lucrat timp de 2 ani in cadrul PMC International (Personnel & Management Consulting), ca managing consultant.

Alti jucatori importanti de pe piata locala de executive search sunt Stanton Chase, KM Trust & Partners, precum si compania lui George Butunoiu.