- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Zero Paper estimeaza afaceri de 0,5 mil. euro in 2008

18 Mar, 11:23 • andra.gheorghe
Firma de consultanta in business process management Zero Paper tinteste venituri de 0,5 mil. euro pentru anul in curs, mizand pe vanzarea sistemului de management Kazier, care va fi prezentat oficial marti.
Zero Paper estimeaza afaceri de 0,5 mil. euro in 2008

„Deocamdata Zero Paper are o pierdere de circa 0,5 milioane de euro, din 2005, de cand a fost infiintata, pentru ca suntem inca in perioada in care ne derulam investitia si abia acum vom incepe sa vindem. Sper sa vindem de 0,5 milioane de euro pana la sfarsitul anului”, a declarat pentru DailyBusiness George Butunoiu, actionarul principal al Zero Paper.

Compania a vandut, in prezent, doar un modul de test al Kazier, de recrutare.

„Sistemul largit abia acum se lanseaza, lucram de 2 ani la el direct, insa l-am inceput acum mai mult de 10 ani intr-o forma simplificata. In 2008 sper sa vindem cateva zeci”, a mai spus Butunoiu.

Zero Paper s-a lansat pe piata in 2005 si numara 14 angajati. Pachetul majoritar de actiuni al companiei in proportie de 75% este detinut de George Butunoiu.

„Imediat ce incepem sa vindem, va trebui sa ajungem la 20 si, probabil, la 40 de angajati pana la sfarsitul anului”, a afirmat Butunoiu.