Știri externe

50 Cent susține că Eminem a refuzat să cânte cu el la Cupa Mondială 2022, cu toate că i s-au oferit 9 milioane de dolari

14 Jan, 09:00 • Gabriela Andreescu
Rapperul și actorul Curtis „50 Cent” Jackson spune că prietenul și partenerul său de afaceri Eminem a refuzat o ofertă de 9 milioane de dolari pentru o performanță comună la Cupa Mondială din Qatar 2022. Care ar fi fost motivul refuzului.
50 Cent susține că Eminem a refuzat să cânte cu el la Cupa Mondială 2022, cu toate că i s-au oferit 9 milioane de dolari

Eminem, pe numele său real Marshall Mathers, ar fi primit cea mai mare parte a banilor, și anume 8 milioane de dolari, în timp ce 50 Cent ar fi primit până la 1 milion de dolari, informează Fox News.

Eminem a refuzat 8 milioane de dolari, fără să ofere o explicație

În timpul unui interviu radio pentru Big Boy’s Neighborhood, Jackson a spus: „Mulțumită Super Bowl-ului, am primit o întrebare daca am fi dispuși să cântăm la Cupa Mondială, și pentru asta aveau un buget de 9 milioane de dolari. Aș fi luat unul și apoi celelalte opt ar fi fost pentru el,” a spus rapperul 50 Cent.

În declarația sa, rapperul se referea la evenimentul Super Bowl din 2022, unde el, Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Anderson Paak au cântat împreună la SoFi Stadium din Los Angeles.

Jackson a declarat că a vorbit cu reprezentanții lui Eminem și aceștia au răspuns: „Nu o va face”. 50 Cent a mai zis că a venit cu argumente pentru spectacolul comun: Dacă ai vrea să faci un show unic, poate ai face cel mai mare eveniment sportiv live din lume”. Cu toate acestea, negocierile cu tabăra lui Eminem s-au dovedit a fi fără succes.

50 Cent a mai spus că, după ce a adus oferta în atenția managerului lui Eminem, Paul Rosenburg, a fost informat că rapperul din Detroit nu are de gând să participe la spectacol, indiferent de plată.

Citește și: Economiştii intervievaţi de Reuters se aşteaptă să nu mai fie majorări de dobânzi în România. „Considerăm că majorarea dobânzilor în regiune va fi încheiată.”

Eminem și 50 Cent, în timpul unei ceremonii
Eminem și 50 Cent, în timpul unei ceremonii

Jackson nu a clarificat ce anume l-a determinat pe Mathers să refuze oferta. O plată de aproape opt cifre nu este tipul de numerar care este de obicei lăsat pe masă de o vedetă rap, dar deciziile anterioare ale lui Eminem pot oferi un indiciu asupra celei mai recente.  Vedeta rap s-a dovedi a nu fi genul de om care să permită banilor să-și dicteze mișcările. El a refuzat numeroase roluri cu buget mare în filme importante de-a lungul carierei sale, inclusiv The Fast and the Furious, Rival Gangs și Southpaw, ultimul dintre acestea fiind creat special pentru el.

Finala Cupei Mondiale dintre Franța și Argentina, în care ultima echipă a câștigat la loviturile de departajare, a atras aproximativ 16,7 milioane de telespectatori, ceea ce a făcut-o cea mai urmărită Cupă Mondială din istorie.

Totuși, competiția mondială de fotbal desfășurată în Qatar a fost marcată de o serie de controverse, inclusiv în ceea ce privește situația drepturilor omului în această țară, discriminarea femeilor și a comunității LGBTQ, precum și moartea muncitorilor migranți care au construit stadioanele pe care s-au desfășurat competițiile.
Între numele notabile care au fost prezente sau au cântat la această competiție se numără David Beckham, trupa Black Eyed Peas, J Balvin și artistul BTS Jung Kook.

Citește și: Chinezii vor construi lotul 3 din Autostrada de Centură București Nord, după ce contestația turcilor de la IC Ictas a fost respinsă

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult