- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Black Friday la JYSK. Reduceri de până la 70% la mii de produse

07 Nov, 18:03 • Alexe Raluca
Black Friday la JYSK are loc între 9 și 19 noiembrie 2023. Reducerile se aplică în cele 137 de magazine JYSK din România cât și magazinul online, JYSK.ro. Clienții se pot bucura de reduceri de preț de până la 70% la mai multe produse.
Black Friday la JYSK. Reduceri de până la 70% la mii de produse

JYSK anunță că peste 1.000 de articole au reduceri cu ocazia Black Friday 2023, printre acestea numărându-se o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă.

Citește și: #SUPERSALE #BLACKFRIDAY #NISSA2023, CELE MAI MARI REDUCERI DIN AN!!! INCEPE BLACK FRIDAY la NISSA

Black Friday la JYSK cu reduceri de până la 70%

Reducerile ajung până la 70% la produse din categoriile perne din spumă, prosoape, saltele și saltele superioare, plăpumi și draperii. De asemenea, la achiziționarea a minim două produse din campania Black Friday din magazinele fizice, clienții vor primi reducere de 25% la colecția de elfi de Crăciun și luminițe de Crăciun.

„Am inclus în campania de Black Friday produsele care au fost cel mai căutate de clienți în anii trecuți, bestsellere din mai multe categorii de produse. Colegii au pregătit magazinele (…), astfel încât clienții să găsească ușor produsele pe care le caută”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Printre produsele cu cele mai mari reduceri, care vor avea un preț cu 70% mai mic, se numără salteaua din spumă GOLD F140, salteaua PLUS T50, plapuma și perna VEOFJELLET, perna deco LOTUS și draperiile AMUNGEN. Pentru mai multe produse incluse în oferta de Black Friday JYSK, clienții pot consulta catalogul retailerului.

ANPC face un anunț important în legătură cu cei care se gandesc să facă cumpărărturi în mod eexcesiv în perioada Black Friday. Românii trebuie să fie foarte atenți la ofertele false, iar ANPC face publice detalii importante.

„Reducerile mari de preţ, într-o anumită perioada, sunt binevenite atât pentru consumatori, cât şi pentru operatorii economici. Pentru a beneficia de aceste reduceri şi a le fi respectate interesele economice, consumatorii trebuie să se informeze cât mai complet asupra produselor pe care intenţionează să le achiziţioneze şi să acorde atenţie tuturor detaliilor, în special în perioada marilor reduceri de preturi, cum este Black Friday.

De asemenea, recomandăm verificarea preţurilor prin consultarea site-urilor care afişează preţuri comparative pentru acelaşi produs, practică ce a dus la îmbunătăţirea constantă a modalităţilor de prezentare a preţurilor şi reducerilor de către magazinele electronice. Pentru cumpărături avantajoase în perioada ofertelor de Black Friday 2023, citiţi cu atenţie caracteristicile produsului şi verificaţi daca acesta corespunde cu adevărat dorinţelor şi nevoilor dumneavoastră”, a declarat Paul Anghel, director în cadrul ANPC, pe Facebook.

Citește și: Black Friday 2023. Oferte pentru vacanţe ieftine: reducerile de 40 – 60%