- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cele mai așteptate filme în 2024. CNN a realizat topul celor mai populare pelicule

02 Jan, 21:23 • stefan.vlad
Cele mai așteptate filme în 2024. Greva actorilor și scenariștilor de la Hollywood, dar și filmele Barbie-Oppenheimer au definit anul 2023. Când vine vorba de dramele din cultura pop, moartea șocantă a lui Matthew Perry ocupă primul loc.
Cele mai așteptate filme în 2024. CNN a realizat topul celor mai populare pelicule

Cele mai așteptate filme în 2024. Deadpool 3, Mean Girls și Turning Red sunt filmele care ajung pe marele ecran la anul. Iar în ceea ce privește viața mondenă, toată lumea e cu ochii pe Taylor Swift, fanii speră la o logodnă cu Travis Kelce.

Citește și: Capitala înregistrează un nou record! Bucureștiul este inclus în clasamentul celor 10 locuri din lume care merită vizitate, unde s-au făcut filme și seriale celebre

Cele mai așteptate filme în 2024

Conform unei analize CNN, sunt foarte multe filme programate pentru anul viitor la care merită să te uiți. „Deadpool 3” este programat să apară în cinematografe la vară și numele cheie aici sunt actorii Ryan Reynolds și Hugh Jackman. Dar înainte de asta, adaptarea versiunii muzicale „Mean Girls” este programată să aibă loc în ianuarie.

Tot în cinematografe, Disney și Pixar aduc pentru prima dată „Soul” „Luca” și „Turning Red” pe marele ecran. Lista continuă cu „Challengers”. Zendaya are rolul principal și nu uita de filmul biografic despre Amy Winehouse „Back to Black” (FOTO) și continuările la „Inside Out”, „Dune” și „Joker”.

Cele mai așteptate filme în 2024.

Din zona mondenă a culturii pop, unii speră să vadă o logodnă Taylor Swift/Travis Kelce în 2024, dar CNN comentează: „Lăsați-i să se bucure de întâlniri înainte de a cere o coperta revistei Vogue cu Swift într-o rochie de mireasă”.

Apple face primii pași în industria filmelor pentru cinematografe

Apple trece la nivelul următor, intră în industria de filme pentru cinematograf. Recent, compania fondată de Steve Jobs a plătit între 200 și 250 de milioane de dolari pentru producția unui film regizat de Martin Scorsese.

E vorba de filmul „Killers of the Flower Moon”, din a cărei distribuție fac parte și actorii Leonardo DiCaprio și Robert De Niro. Lungmetrajul urmează să intre pe Apple TV+ după 45 de zile de la momentul lansării lui în cinematografe. Vorbim de una dintre primele mari producții de cinema pentru care Apple și-a rezervat un buget de un miliard pe an.

Prin acest demers de a crea filme difuzate în cinematografe, Apple dorește să-și crească notorietatea de producător de filme, dar și a serviciului de streaming Apple TV+.

Compania lui Steve Jobs ar fi avut deja discuții cu mai multe studiouri de film, iar anul acesta urmează lansarea unor noi producții. Altele vor fi pregătite pentru următorii ani. Printre lungmetrajele cu mare potențial se numără „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, thriller-ul de spionaj „Argylle”, regizat de Matthew Vaughn și „Napoleon”, un film despre cuceritorul francez creat de Ridley Scott. (Citește AICI mai multe detalii)