- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Deși învârt banii cu lopata, aceste vedete nu fac daruri de Crăciun în familie. Motivul bizar invocat de starlete

26 Dec, 17:01 • Gabriela Andreescu
Există vedete care preferă să nu dea cadouri de Craciun și care își învață copii să nu dăruiască! De la Kim Kardashian la Mila Kunis și Ashton Kutcher, multe vedete nu se duc la cumpărături de sărbători pentru că, spun ele, doresc să nu îi învețe pe copii să devină „de bani gata” și vor să-i mențină „cu picioarele pe pământ”.
Deși învârt banii cu lopata, aceste vedete nu fac daruri de Crăciun în familie. Motivul bizar invocat de starlete

Majoritatea oamenilor se grăbesc, cu ocazia sărbătorilor de iarnp să cumpere cadoul perfect pentru membrii familiei. Cu toate acestea, unele celebrități au optat să evite stresul, încercând totodată să-și învețe copiii o lecție valoroasă înainte de Crăciun. Vedete precum Kim Kardashian, Mila Kunis, Ashton Kutcher și Drew Barrymore au împărtășit în ultimii ani modul în care încearcă să se concentreze mai degrabă asupra lucrurilor mai importante din viață, decât asupra cadourilor acumulate.

Cine sunt vedetele care preferă să nu dea cadouri de Crăciun copiilor

Kim Kardashian este una dintre multele vedete care au ales să oprească sau cel puțin să minimizeze dăruirea de cadouri de Crăciun, ci în schimb să se concentreze pe trăirea experiențelor și conexiunile de familie. În 2017, Kim Kardashian a dezvăluit că ea și soțul ei de atunci, Kanye West, au renunțat la achizițiile opulente de Crăciun, informează Daily Mail.

„Nu mai facem cadouri”, i-a spus vedeta într-un interviu pentru revista Allure. „[Kanye și cu mine] vorbim despre asta tot timpul, despre a nu cumpăra prea mult și să încercăm să fim cât mai cu picioarele pe pământ.” Kim chiar a susținut la acea vreme că nu-i mai plac cadourile.

Kim Kardashian se numără printre vedetele care preferă să nu dea cadouri copiilor săi
Kim Kardashian se numără printre vedetele care preferă să nu dea cadouri copiilor săi

În același an, Mila Kunis a împărtășit revistei Entertainment Tonight că ea și soțul ei Ashton Kutcher au instituit o politică fără cadouri de când copiii lor erau mici, deoarece nu puteau ține pasul cu generozitatea de cadouri de la alți membri ai familiei.

„Tradiția noastră este: fără cadouri pentru copii. O instituim anul acesta pentru că atunci când copiii sunt mai mici de un an, nu contează cu adevărat”, a spus Mila.

„Anul trecut, când am sărbătorit Crăciunul, Wyatt avea doi ani și au fost prea multe cadouri. Noi i-am dat un singur cadou, dar bunicii au adus o grămadă”, a continuat ea. „Copilul nu mai apreciază un singur cadou. Nici măcar nu știe la ce să se aștepte”, a argumentat actrița.

Citește și: Există și frica de Crăciun: un englez are atacuri de panică atunci când vede jucăriile cu Moș Crăciun și decorațiunile de sezon

Darurile irosite i-au forțat pe Mila și Ashton să traseze niște reguli cu bunicii.

„Le-am spus părinților noștri: „Vă implorăm – dacă trebuie să îi oferiți ceva, alegeți un singur cadou. În caz contrar, le vom da la o donație caritabilă, la Spitalul de Copii sau oriunde altundeva. Aceasta este noua noastră tradiție”, a explicat ea.

La rândul său, Drew Barrymore se numără printre vedetele care au vorbit recent despre obiceiul de a oferi cadouri puține de sărbători. În cadrul unui interviu pentru ET la începutul acestei luni, actrița și-a împărtășit dorința de a le oferi fiicelor sale – Olive, 10 ani și Frankie, opt ani, experiențe care îmbogățesc viața, în locul darurilor fizice.

„Nu le cumpăr cadouri, pe care cred că la vârsta nici nu le apreciază, dar le spun: „Cred că ne vom aminti locul, fotografiile și experiența, și asta vreau să vă ofer”, a spus vedeta din vedeta Charlie’s Angels

„Ei primesc o mulțime de lucruri pe tot parcursul anului, așa că nu sunt ca o mamă ciudată, strictă și rece care spune: „Nu primești niciun cadou!”, a clarificat ea. „Simt că un cadou mai bun ar fi o amintire de viață. Prefer să investesc în asta decât într-o casă de păpuși sau ceva asemănător. Îmi place să privesc sărbătorile printr-o lentilă comică, realistă, că vom avea o mulțime de povești diferite de sărbători, a adăugat actrița.

Phil McGraw, mai cunoscut drept Dr. Phil din emisiunea sa de televiziune omonimă, și-a îndemnat telespectatorii să prețuiască timpul de calitate cu familia în detrimentul bunurilor materiale în timpul unui episod din 2015.

„Nu trebuie să le cumpărați bunuri materiale pentru a crea o legătură”, a spus fostul psiholog clinician. „În loc de cadouri tangibile, ce zici să petrecem ceva timp împreună? Ai grijă să nu-i înveți că emoțiile pot fi vindecate printr-o excursie la mall,” a mai spus cunoscutul psiholog.

Citește și: Concediu de odihnă 2023. Ce s-a schimbat în legislație și care sunt noile drepturi ale angajaților

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult