- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Monica Tatoiu fuge de frig și facturi mari în Guadalupe și Caraibe. Care este pensia fostei femei de afaceri

17 Oct, 23:46 • Gabriela Andreescu
Monica Tatoiu a găsit o metodă ingenioasă de a evita facturile uriașe la energie electrică și la gaze, care i-au venit mărite încă de anul trecut. Fosta femeie de afaceri a decis să plece în următoarea perioadă din România, în țări mai calde
Monica Tatoiu fuge de frig și facturi mari în Guadalupe și Caraibe. Care este pensia fostei femei de afaceri

Monica Tatoiu a vorbit în cadrul mai multor emisiuni TV despre problemele întâmpinate cu furnizorii de energie.

Asemenea majorității românilor, Monica Tatoiu a primit facturi mărite la gaz și la energie electrică. În fața acestei situații, prima decizie a fost să schimbe furnizorul. Cum nici această decizie nu a adus îmbunătățiri semnificative la facturile de energie, Tatoiu a hotărât să cumpere lemne și să își încălzească locuința cu ajutorul șemineului.

”La mine facturile sunt mari încă de anul trecut, din octombrie. Am făcut reclamații încă de atunci. Am schimbat, între timp, furnizorul. Dar mi-am cumpărat lemne, am curtea plină. Acum câteva zile, au fost 19 grade. Am un șemineu care încălzește toată casa. Plus că două luni voi fi plecată, deci nu va fi chiar așa rău, doar că trebuie să menții o anumită temperatură în casă”.

În ultima vreme însă, după o serie de calcule, Monica Tatoiu a descoperit că traiul pentru o anumită perioadă în unele țări exotice este mai ieftin decât iarna în București. Prin urmare, a făcut anunțul oficial pe pagina personală de Facebook:

”Voi pleca în Guadalupe cam toată luna noiembrie, de pe 6, până pe 7 decembrie. Apoi vin, fac sărbătorile acasă, după care, de pe 26, voi pleca în Caraibe. Merg la scufundări și mă mai întorc pe 23 februarie.”

Monica Tatoiu a dezvăluit pensia de care dispune
Monica Tatoiu a dezvăluit pensia de care dispune

Citește și: Firmele Andreei Esca au avut o cifră de afaceri cumulată de 1,25 de milioane de lei în anul 2021, cu 89% mai mare decât în 2020

Cu simțul său dezvoltat pentru afaceri, Tatoiu a prezentat prețurile de cazare pentru locuințele din țări exotice, declarând traiul în acele locuri este mai ieftin decât în capitala României:

„Prețurile sunt foarte ok. Un apartament pe malul mării de două camere te duce la 500-600 euro, iar mâncarea nu e scumpă. E mai ieftin ca la București”, a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu duce o viață liniștită după ce a ieșit la pensie. Fosta femeie de afaceri încasează lunar o sumă fabuloasă pentru contrbuțiile sale din cei peste 40 de ani de muncă, scrie Spectacola.

Monica Tatoiu spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că atunci când se afla în funcția de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal.

„Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

În ceea ce privește pensia încasată în prezent, Monica Tatoiu a dezvăluit fără menajamente suma de care beneficiază lunar:

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu

Chiar dacă este realizată financiar și nu duce grija banilor, fosta femeie de afaceri spune că ea continuă să muncească și să învețe lucruri noi, acesta fiind stilul de viață pe care și l-a însușit încă din adolescență.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult