- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Oraşul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 5.000 de euro. Este mobilată şi utilată complet GALERIE FOTO

05 Jun, 21:28 • Cornel Ghimeșan
Există un oraș în România în care îți poți cumpăra o garsonieră complet renovată, cu doar 5.000 de euro. Garsoniera este situată în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severinşi are o suprafaţă de 25 de metri pătraţi.

Oraşul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 5.000 de euro. Imobilul se află la etajul 1 al unui bloc și dispune de baie, hol cu o suprafață de 13 mp și toate utilitățile. Proprietarul a renovat garsoniera, care are acum geamuri termopan, ușă metalică, parchet.

Oraşul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 5.000 de euro

Locuința se află într-un bloc ridicat în anul 1977. „Vând garsonieră la cheie cu o camera/bucătărie și baie în Oțelu Roșu, strada Tineretului Bl2 cu contract și acte. Mai multe detalii în privat… preț în euro negociabil”, se arată în anunțul publicat de către proprietar.

Citeşte şi: Cât valorează acum o monedă de 100.000 de lei din 1946 cu Regele Mihai. La ce preț se vinde pe OLX

Și în localitatea Vulcan, din județul Hunedoara poți cumpăra un apartament la preț de mașină. Apartamentul cu două camere este amplasat la etajul 9 al unui bloc mai vechi de 1977. Are 40 de metri pătrați și este decomandat. Proprietarul cere pe apartamentul din localitatea Vulcan 6.000 de euro. „Vând apartament două camere. Curent, apă, gaz! Geamuri termopan”, se arată în anunțul postat de proprietarul pe site-ul OLX.

Citeşte şi: La ce preț ajunge cel mai ieftin Ferrari. Este din Lego, nu are motor și doar bogații lumii și-l pot permite

În București, prețurile medii ale garsonierelor sunt 35.000 de euro. În cele mai luxoase zone, tarifele pleacă de la 70.000 de euro.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult