- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Spectaculos! Noua fiță în categoria fructelor! Ce este căpșuna ananas și la ce prețuri ajunge

15 Apr, 21:47 • Constantin Cristina
Căpșuna ananas face furori în rândul iubitorilor de senzații tari. Căpșuna cu aspect de căpșună, dar cu gustul divin de ananas aduce foarte multe beneficii pentru sănătate. Iată sfaturile specialiștilor.
Spectaculos! Noua fiță în categoria fructelor! Ce este căpșuna ananas și la ce prețuri ajunge

Căpșuna ananas sau pineberry este o căpșună, cu semințe roșii, deci arată așa cum trebuie să arate fructul preferat al verii, diferența o face culoarea și gustul, a detaliat spynews.ro.

Vezi și: Spectaculos! Căpșunile devin un lux pentru români. Cât a ajuns să coste un kilogram în acest an din prima recoltă

Căpșuna ananas, noua fiță în categoria fructelor

Chiar dacă culoarea de exterior arată ca și când fructul este necopt, să știți că așa trebuie să arate. Când este copt va avea nuanța galben-crem, însă surpriza vine la gust. Gustul dă pe spate orice iubitor de fructe, mai ales de căpșuni sau ananas. Așadar, un aspect de căpșună, iar gustul este unu la unu cu cel al ananasului.

căpșuna ananas
căpșuna ananas

Această combinație duo cu gust exotic și rar întâlnit merge la fix cu o înghețată sau poate o porție de clătite asezonate cu un topping de ciocolată, iar completarea să fie această combinație mirifică.

Chiar dacă nu sunt la mare căutare comparativ cu căpșunile clasice românești, prețurile nu sunt deloc mai mici. De asemenea, dacă iubești agricultura și vrei să mănânci aceste fructe din mâna ta, să fi sigur că ies așa cum trebuie, ei bine, prețurile răsadurilor nu sunt unele extrem de piperate.

Se pot găsi pe site-uri de specialitate, iar cinci plante din care ies căpșuni ananas ajung la suma de 20 de lei.

Beneficiile căpșunei ananas

Căpșuna ananas e bogată în nutrienți și săracă în calorii. Sunt o sursă excelentă de vitamina C, care susține funcția imunitară, și alți antioxidanți. Conțin acid folic, fibre, potasiu și fosfor. Toți acești nutrienți sunt necesari pentru a stimula buna funcționare a organismului.

  • Poate preveni apariția bolilor de inimă;
  • Îmbunătățește sistemul de apărare al organismului;
  • Perfect pentru alimentația în timpul sarcinii;
  • Fortifică dinții și oasele și susține contracțiile musculare

Alte articole: Legumicultorii europeni pot ajunge în sapă de lemn din cauza crizei energetice: „Ne punem întrebarea dacă la iarnă vom mai recolta ceea ce este deja în câmp”