- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Salariu de 8.000 de euro, plus mâncarea și cazarea gratuite. Ce trebuie să facă angajații români pentru a obține un astfel de job

28 Jun, 12:22 • Stefan Simion
Locurile de muncă bine plătite sunt căutate de tineri, chiar dacă nu au experiență în domeniile respective. Un mix interesant între formarea profesională, dar și recompensarea cu un salariu bun îl asigură job-urile de pe vasele de croazieră. Unele salarii pot ajunge și la 8.000 de euro, în funcție de compania angajatoare, de contractul colectiv de muncă, dar și de nivelul de competență în domeniul respectiv. Un alt avantaj foarte mare este acela că masa și cazarea sunt gratuite, în cazul acestor locuri de muncă.
Salariu de 8.000 de euro, plus mâncarea și cazarea gratuite. Ce trebuie să facă angajații români pentru a obține un astfel de job

Job-urile de pe vasele de croazieră sunt la mare căutare în această perioadă, atât grație salariilor atractive, cât și avantajului de a avea masa și cazarea asigurate. Oferta locurilor de muncă pe vasele de croazieră este una diversificată, iar pentru unele dintre aceste job-uri nici nu este necesară experiența, existând posibilitatea a de învăța meseria respectivă direct la bordul navei de croazieră.

Mai mult, mediul de lucru este, de fiecare dată, unul interesant și dinamic, iar angajații de pe vasele de crozieră au posibilitatea de a vizita locuri la care alții nici nu îndrăznesc să viseze.

Citește și  Guvernul introduce taxe noi pentru mai multe categorii de români. De când intră în vigoare restructurarea …

În majoritatea cazurilor, însă, pe navele de croazieră există și diferențe salariale între personalul care primește bacșișuri și cel care nu primește.

Platforma Gehalt.de a prezentat în detaliu lista cu profesiile cel mai bine plătite pe vasele de croazieră, salariile fiind atractive indiferent de compania angajatoare. Cuantumul veniturilor este prezentat pornind de la cel mai mic la cel mai mare, pentru fiecare post în parte, iar valoarea este calculată pentru un an.

  • Fotograf: 19.100 – 35.800 de euro
  • Bucătar: 12.044 – 44.600 de euro
  • Manager de personal: 64.433 – 73.487 de euro
  • Fizioterapeut: 26.023 – 28.361 de euro
  • Consultant de turism: 21.994 – 62.727 euro
  • Recepționer: 20.056 – 21.717 euro
  • Inginer de construcții navale: 67.943 – 99.429 euro

Citește și  APIA a început plăţile pentru fermierii care cultivă cereale, se dau ajutoare de 20 de milioane de …

Multe dintre companiile de transport maritim pun mare preț pe programele de formare profesională. Iar pentru unele profesii, acest proces de formare poate fi efectuat chiar la bordul navelor de crozieră. Un element foarte important atunci când companiile aleg să își recruteze angajații pentru vasele de croazieră este reprezentat de durata contractului, o perioadă mai mare aducând stabilitate angajatorului, dar și bani mai mulți angajatului.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult