- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Olandezii de la ISDC si-au majorat la 80% participatia la divizia din Romania

18 Jun, 13:19 • andra.gheorghe
ISDC Holding, furnizor de solutii IT olandez, si-a majorat participatia in cadrul filialei ISDC Romania, pana la 80% din companie, dupa ce a cumparat 20% din actiuni, potrivit reprezentantilor grupului.
Olandezii de la ISDC si-au majorat la 80% participatia la divizia din Romania

ISDC Holding a achizitionat pachetul de 20% din titluri de la Marcel Anghel, fostul director general al companiei. Acesta a decis sa renunte la functie si sa isi vanda, totodata, participatia.

Oficialii companiei nu au precizat valoarea tranzactiei.

„Plecarea lui Anghel se discuta, la nivel de board director, de circa un an, din momentul in care se punea problema integrarii totale a ISDC Romania in holdingul olandez”, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii companiei.

„Deci plecarea lui Marcel Anghel a fost hotarata de comun acord. Functia de director general, pe care acesta a ocupat-o timp de 9 ani la ISDC Romania, va fi preluata Cor Geertsma, CEO ISDC Holding”, au mai spus oficialii grupului

Cor Geertsma isi va exercita atributiile de director general al ISCD Romania din Olanda, alaturi de membrii consiliului de conducere al operatiunilor din Romania. Din acest organism fac parte, alaturi de olandezul Vincent Beek, numit manager de operatiuni pe Romania din 2007, si doi romani: Anca Borodi si Gabriel Lupas.

Integrated Systems Development Corporation, furnizor de servicii outsourcing in regim nearshore, a fost fondat in Olanda, acum 17 ani, si a deschis centrul din Romania, la Cluj- Napoca, in 1999. ISDC Romania numara in prezent 130 de programatori, testeri si consultanti IT.

Cifra afaceri ISDC Romania pe 2007 s-a ridicat la 2,4 milioane de euro.

Veniturile totale ale ISDC Holding sunt estimate la 8 milioane de euro pe 2008.