- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Dakino inchide, Teatrul Absurdului deschide: Ultimul weekend din noiembrie, o reverenta pentru maestrul Ionesco

26 Nov, 18:27 • andra.gheorghe
Decembrie bate la usa, noiembrie iese din scena in sunete de aplauze. In timp ce Festivalul International de Film Dakino isi inchide portile si isi premiaza filmele, un nou festival va invita la teatru. Festivalul National Studentesc de Teatru al Absurdului - Eugene Ionesco - 2010 a ajuns la editia a 16-a si va asteapta la Casa Studentilor din Capitala.
Dakino inchide, Teatrul Absurdului deschide: Ultimul weekend din noiembrie, o reverenta pentru maestrul Ionesco

Decembrie bate la usa, noiembrie iese din scena in sunet de aplauze. In timp ce Festivalul International de Film Dakino isi premiaza filmele si isi inchide portile, un nou festival va invita la teatru. Festivalul National Studentesc de Teatru al Absurdului – Eugene Ionesco – 2010 a ajuns la editia a 16-a si va asteapta la Casa Studentilor din Capitala.

Daca nu ati avut timp in timpul saptamanii de filmele Dakino, mai aveti o zi la dispozitie sa prindeti „crema”.

Primul festival de film din Romania mai prezinta pelicule pe 27 noiembrie, la cinema Patria si Noul Cinematograf al Regizorului Roman din Bucuresti. Detalii despre program gasiti pe site-ul festivalului.

Dupa un film bun, va recomandam un party balcanic.
Shukar Collectiv combina muzica ursarilor cu stilurile electro, drum’n’bass, dub, hip-hop si jazz, sambata noapte, incepand cu ora 22:00, in clubul The Ark din Bucuresti.

Daca va numarati printre nostalgicii rock-ului romanesc, mergeti la Hard Rock Cafe, sambata, de la 22:30, ca sa va intalniti cu Iris.

Festivalul National Studentesc de Teatru al Absurdului Eugene Ionesco, ajuns la editia a 16-a, si-a deschis portile pe 26 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti. Festivalul va propune un weekend intreg, cu intrare libera, in lumea absurdului.

Cel mai important muzician elvetian de jazz al momentului, Nik Bartsch, revine pentru a treia oara in Romania, tot in acest final de saptamana. Bartsch va sustine un recital de modern solo piano care va avea loc duminica, 28 noiembrie, ora 20.00, in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti.

Pentru melomanii care vor sa-si incheie weekend-ul cu zambetul pe buze, le propunem sa mearga la Clubul Taranului. Tot de la 21:00 canta Nightlosers.

Daca va nimeriti prin Brasov,nu pierdeti expozitia de fotografie ArhitectoTeca, este deschisa si sambata si duminica, incepand cu ora 10:00, la Bistro de l’Arte.

Timisoara pune capat saptamanii pe pasi de tango. Razvan Mazilu pune in scena, la Teatrul National, duminica, de la 19:00, Remember. Un spectacol despre mister, prietenie, gratie si eleganta., intr-o lume dominata de mizerie, vulgaritate si kitsch.