- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Dobre Tailoring, stilul clasic atemporal la Pitti Uomo

20 Jan, 11:23 • Polojan Tudor
Fără doar și poate, Italia este recunoscută pentru stilul vestimentar rafinat pe care bărbații și nu numai ei îl abordează pe străzile Florenței în cele 4 zile de Pitti Uomo, un eveniment bianual care are loc în Florența, la Fortezza de Basso dedicat modei masculine internaționale.
Dobre Tailoring, stilul clasic atemporal la Pitti Uomo

Din 1972, până în zilele noastre, evenimentul reușește să atragă mari case de modă, fabricanți și comercianți, jurnaliști, designeri, influenceri și trendsetteri din toate colțurile lumii, pasionați de extravaganța și eleganța specifice modei masculine.Ținutele abordate la Pitti Uomo de către bărbați dar și de către femei, indiferent de stilul vestimentar (street style, clasic modern, casual, formal sau extravagant) sunt de o mare diversitate, marcate de creativitate.Anul acesta, în cele cateva zile la acest eveniment de modă, Alexandra și Alberto Dobre au purtat outfit-uri”perfect match”, croite manual în stil clasic modern, de fiecare dată realizate din cele mai prețioase țesături. Ținutele Dobre Tailoring perfect croite au fost imediat remarcate și apreciate pozitiv de către participanții la acest eveniment, dovadă fiind numărul foarte mare de jurnaliști și fotografi care au ținut obiectivele camerelor lor foto îndreptate spre ei în permanență.

 

Dobre Tailoring și costumele perfect match

Arta costumelor Dobre Tailoring perfect match pentru femei și bărbați este o apariție constantă la evenimentul Pitti Uomo. Ținutele Alexandrei și Alberto Dobre lor sunt create pentru a fi purtate de către cuplurile ce vor să iasă din anonimat printr-un stil vestimentar unic, inconfundabil.

Ca de fiecare dată, costumele purtate de către Alexandra și Alberto Dobre la Pitti Uomo sunt special croite pentru acest eveniment, fiind creații de tip concept ale căror linii originale se vor regăsi în colecțiile ce vor urma să fie lansate în anii următori, adaptate cerințelor de ultimă oră ale clienților.

Echipa Dobre Tailoring participă de mai mult de 5 ani la acest eveniment, atât în ediția de iarnă cât și cea de vară. De-a lungul timpului, Alexandra si Alerto Dobre sunt în contact direct cu cei mai importanți creatori de modă, oameni de business din industria fashion, fotografi, influenceri și trendsetteri împărtășind cu aceștia idei dar si pareri despre ultimele tendințe din moda contemporană.

Abordarea stilului clasic modern perfect match este nota distinctivă cu care cuplul Dobre Tailoring se fac întotdeauna remarcați la Pitti Uomo, dealtfel aceștia sunt foarte apreciați de catre participanți pentru această abordare stilistică unică la acest eveniment.

Naturalețea cu care Alexandra și Alberto se se simt ca la ei acasă de fiecare dată, în mijlocul participanților la Pitti Uomo le-au aduc o binemeritată notorietate și recunoaștere a valorii creațiilor lor. Mai mult decât atât, Alexandra și Alberto Dobre vor lansa în curând o colecție specială, printr-o prezentare de modă în cea mai frumoasă locație din Florența, Villa Vittoria aparținând prietenului lor Antonio Donofrio.

Italia este tara modei

Pitti Uomo este dedicat atât caselor de modă cu renume în industrie (Kitton, Brunello Cucinelli, Moreschi, Lardini, Stefano Ricci, Antonio Barbuto), cât și tinerilor designeri ce au o pasiune pentru stilul rafinat, elegant și mai ales extravagant specific străzilor din Florența.

În zilele în care acest eveniment are loc, orașul vibrează de emoție în jurul liniilor vestimentare îndrăznețe, culorilor și țesăturilor de top din care sunt realizate ținutele afișate de către designerii din toate colțurile lumii.

Pitti Uomo este locul ideal unde se stabilesc conexiuni, se schimbă idei noi în materie de fashion și se determină noile tendințe stilistice din moda masculină internațională 2023-2024.

Mai mult decât atât, de cativa ani, Alexandra si Alberto Dobre sunt permanent prezenți la cele mai importante evenimente din industria modei europene, cum ar fi:

Milano Unnica;

Micam Milano;

Premiere Vision Paris.

Costumele Dobre Tailoring sunt create pentru a fi confortabile, elegante, mereu in pas cu moda internațională destinate atât domnilor de pretutindeni dar și femeilor cu o personalitate puternică care își doresc o ținută deosebită.

Ținutele Dobre Tailoring sunt expresia eleganței și rafinamentului contemporan.

În fiecare an la Pitti Uomo, deloc întâmplător și în mod constant costumele casei de modă Dobre Tailoring ies în evidență alături de creațiile celor mai apreciați designeri de modă masculină, reprezentând astfel cu succes România la cel mai important eveniment internațional de modă masculină.

 

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult