- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Dragos Petrescu: Nu investim in media clasica. Promovarea \”din gura in gura\” este cea mai buna pentru noi

29 Oct, 14:55 • andra.gheorghe
Promovarea Trotter Prim, companie controlata de omul de afaceri Dragos Petrescu, care detine branduri de restaurante si cafenele ca City Grill, City Cafe, Caru cu Bere sau Hanu' Berarilor, se bazeaza pe satisfactia clientilor, "word of mouth" fiind, potrivit lui Petrescu, cel mai eficient canal de promovare pentru business-urile pe care le detine.
Dragos Petrescu: Nu investim in media clasica. Promovarea \din gura in gura\ este cea mai buna pentru noi

„Nu investim in media clasica, TV sau presa. Investim in locatiile noastre. Eu cred ca cea mai buna promovare este cea din ‘gura in gura’, asta insemnad ca trebuie sa ii oferi clientului, in momentul in care vine la tine, toate informatiile necesare pentru a putea lua o decizie. Este cultura noastra de comunicare”, a declarat Dragos Petrescu pentru DailyBusiness.ro

Costurile generate de campaniile de marketing ale grupului Trotter Prim se ridica la circa 3% din cifra de afaceri anuala a companiei, a precizat omul de afaceri.

„Cele 3 procente implica tot ce inseamna campanii de imagine, materiale promotionale, brand awarness”, a explicat Petrescu.

Trotter Prim a raportat in 2008 venituri de circa 15 milioane euro, care, sustine proprietarul grupului, se vor mentine anul acesta.