- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

New Yorker a deschis in Unirea Shopping Center si vrea 5.000 de clienti pe zi

05 Nov, 12:07 • andra.gheorghe
Retailerul german de fashion New Yorker a deschis al patrulea magazin din Bucuresti, in centrul comercial Unirea, pe o suprafata de peste 1.000 metri patrati. Noul punct de desfacere numara 30 de angajati, care vor deservi o medie de peste 5.000 clienti in zilele saptamanii, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihai Sindrilaru, country managerul de vanzari al magazinului.
New Yorker a deschis in Unirea Shopping Center si vrea 5.000 de clienti pe zi

Sindrilaru sustine ca tinta fixata pentru noul magazin este de a deveni, incepand cu ziua inaugurarii, punctul de desfacere cu cele mai mari vanzari ale retailerului in Bucuresti.

„Nu va pot da cifre exacte de vanzari, insa estimam ca incepand cu ziua unu, New Yorker Unirea va atrage cele mai mari vanzari pentru noi, in Capitala. Estimam o medie de peste 5.000 de clienti in zilele lucratoare, si un varf de peste 10.000 clienti in weekend”, a afirmat Sindrilaru.

Potrivit acestuia, magazinul proaspat deschis numara 30 de angajati, care au fost selectati si trainuiti intr-un interval de trei luni, o parte dintre ei fiind angajati interni, adusi din alte magazine New Yorker din Bucuresti.

Retailerul numara circa 100 de angajati in total, in Bucuresti.
New Yorker detine in prezent 16 magazine in Romania, cele mai recent deschise fiind in Baia Mare, inaugurat pe 4 noiembrie, si cel inaugurat astazi in magazinul Unirea.

Reprezentantii New Yorker planuiesc deschiderea a altor 4 magazine in Romania, in 2011. Acestia nu au oferit detalii despre investitiile realizate in deschiderile din Romania.

Potrivit acestora, principalii competitori pe care ii au pe piata locala sunt Bershka, Zara si H&M.

New Yorker numara peste 800 de magazine in 30 de tari. Retailerul a terminat anul fiscal 2009 cu o cifra de afaceri globala de 1,6 miliarde euro si estimeaza pentru 2010 venituri de circa 1,7 miliarde euro.