- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Românii, sărăciți la foc automat. Cât a ajuns să coste o singură căpșună, la Carrefour

28 Jul, 13:24 • Stefan Simion
Sărăcirea românilor continuă la foc automat. Unii își mai permit să cumpere doar câte o căpșună sau câteva boabe de struguri. Pentru a mai uita de necazuri, unii cetățeni preferă să trateze problemele cu umor, ca pe vremea lui Ceaușescu. 
Românii, sărăciți la foc automat. Cât a ajuns să coste o singură căpșună, la Carrefour

Adelina Georgi, o tânără studentă, în anul doi la facultate, nu și-a permis să-și cumpere decât o căpșună. Puștoaica a plecat cu iubitul la cumpărături. Din păcate, cu bugetul de studenți, nu și-au putut cumpăra prea multe.

Tânăra a povestit întâmplarea în social media. A vrut să cumpere fructe și legume, dar când a ajuns la raionul cu căpșuni și a văzut că un kilogram costă 20 de lei, s-a descurajat.

„Eu tocmai am venit din Carrefour și kilogramul de căpșuni este 20 de lei. Iar eu nu dau 20 de lei pe ele”, s-a plâns tânăra, pe internet.

Românii au ajuns să-și cumpere doar câte o căpșună

Timp de trei zile s-a gândit doar la căpșuni, studenta. Apoi, a hotărât să-și facă pofta, măcar parțial.

A cumpărat doar o căpșună, pe care a plătit 1 leu și 15 bani.

„Dar de trei zile îmi lasă gura apă. Însă, eu zgârcită am zis că nu îmi iau că sunt totuși 20 de lei. Și ce am făcut? Mi-am luat o căpșună domnule. Reacția doamnei de la cântar a fost asta:

‘O căpșună?! Dar de ce doar o căpșună? Aaaa vreți doar să le degustați să vedeți dacă sunt bune și după să mai cumpărați. Da vă înțeleg, pentru că probabil sunteți foarte nesigură, că nu este sezonul. Oricum să știți că sunt din solar căpșunile’”, a declarat studenta.

Tinerii care au împărțit căpșuna au tras concluzia: „Căpșuna este dulce acrișoară”, scrie România TV.

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult