- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul i-a facut o oferta \”bulversanta\” lui Dorin Chiotea, de la compania rivala Ringier

19 May, 15:50 • andra.gheorghe
Dorin Chiotea, in prezent editor coordonator al tabloidului Libertatea, aflat in portofoliul Ringier, urmeaza sa ia luni decizia de a parasi sau nu trustul in care activeaza de 15 ani, pentru a da curs unei oferte primite din partea companiei concurente Adevarul Holding, descrisa de Chiotea ca "bulversanta".
Adevarul i-a facut o oferta \bulversanta\ lui Dorin Chiotea, de la compania rivala Ringier

Chiotea a declarat pentru DailyBusiness.ro ca a comunicat deja board-ului Ringier oferta primita din partea concurentului Adevarul Holding, unde ar urma sa coordoneze diferite proiecte pentru mai multe publicatii editate de trust, printre care si Adevarul si Click!

„Inca sunt in discutii cu cei de la Adevarul, urmeaza sa iau decizia finala luni. Deci inca nu este nimic sigur. Mi-e foarte greu sa plec. Sunt de 15 ani aici, mi-am construit cariera la Ringier. Mai mult, nu mi-a zis nimeni niciodata ‘da-te la o parte’, toata lumea mi-e prietena. Dar uneori in viata apar provocari care te dau peste cap. Iar oferta Adevarul este una bulversanta, greu de refuzat”, a declarat Chiotea.

In ceea ce priveste informatiile neoficiale referitoare la demisiile care urmeaza sa aiba loc astazi la Libertatea, semnalate de Petrisor Obae si Tiberiu Lovin, Chiotea afirma ca deocamdata nu a avut loc nicio demisie in cadrul publicatiei si a tinut sa precizeze ca nu are nicio legatura cu eventualele intentii ale colegilor sai de la Libertatea de a pleca.

„Deocamdata nu si-a dat nimeni demisia si nu e nimic oficial. In orice caz, nu vreau sa las loc interpretarilor. Eu nu am nicio legatura cu aceste asa-zise plecari si nu vreau sa se creada ca imi influentez colegii in vreun fel”, a subliniat Dorin Chiotea.

Surse din piata au afirmat pentru DailyBusiness ca un alt angajat-cheie al Libertatea, Cristina Negoita, advertising sales managerul tabloidului, va pleca la CanCan Media, unde urmeaza sa lucreze cu un fost coleg, Lucian Romascanu, anterior director de publicitate al Ringier.