Media & Advertising

Afacerile BrandTailors au crescut cu 20% in 2011

07 Feb, 15:01 • Redactia DailyBusiness
BrandTailors, companie de strategie si design de brand, a inregistrat anul trecut o crestere a cifrei de afaceri de 20%, pana la aproximativ 900.000 de euro, fata de 742.000 de euro, cat a realizat in 2010, se arata intr-un anunt al companiei.
Afacerile BrandTailors au crescut cu 20% in  2011

De asemenea, in comparatie cu 2009, procentul de crestere a fost de peste 70%, astfel ca in ultimii doi ani, cifra de afaceri a companiei de strategie si design de brand aproape s-a dublat.
 
“In ciuda situatiei dificile a pietei si a amprentei lasate de contextul socio-economic asupra intregii industrii de branding, in 2011 echipa BrandTailors a dezvoltat peste 20 de proiecte, parte dintre acestea urmand a fi lansate in prima jumatate a acestui an”, sustin reprezentantii aceleiasi companii.

In 2012, BrandTailors isi propune lansarea a 22 de proiecte, atat pentru clientii mai vechi, precum Albalact, Kandia Dulce sau Interstar Chim, cat si pentru companii nou-intrate in portofoliul firmei, precum Novation Wave, Honey Factory sau Fabryo.

“Pentru anul in curs, conducerea BrandTailors urmareste fundamentarea noii structuri organizationale a companiei, prin consolidarea echipei de creatie si design de brand”, sustin reprezentantii BrandTailors.

 In portofoliul agentiei de brand se afla companii precum The Coca-Cola Company, GlaxoSmithKline, Intersnak, Pepsico, Lactalis, Tetra Pak, Albalact, Caroli Foods, Kandia,  Tiriac Holdings sau Intact Media Group.