- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Afacerile Lowe PR au crescut cu 50% in 2008, pana la 1 mil. euro

20 Feb, 10:45 • andra.gheorghe
Agentia de relatii publice Lowe PR a terminat anul 2008 cu afaceri de circa 1 mil. euro, cu 50% mai mari fata de veniturile inregistrate in 2007, si cu 25% peste estimarile initiale, a declarat pentru DailyBusiness.ro Hortensia Nastase (foto), managing directorul companiei.
Afacerile Lowe PR au crescut cu 50% in 2008, pana la 1 mil. euro

„Pentru 2009 ne propunem sa ne mentinem in ritmul de crestere a pietei de PR, de 5-10%, si sa ne consolidam pozitia de top partner pentru clientii nostri”, a spus Nastase.

Lowe PR este membra a grupului de companii din care mai fac parte Lowe & Partners, Initiative, e-Lowe, Medic One, Brand Connection si Scholz & Friends.

Portofoliul de clienti Lowe PR include companii precum Electrolux, Orange, Unilever, RBS (Royal Bank of Scotland), Walmark, Abbott Romania, Johnson&Johnson, Eli Lilly, Pernod Ricard, Medic4All, CSC Pharmaceuticals, TNT Romania, Carol Parc Hotel, Asociatia „Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – FOCUS”, Lowe & Partners, Initiative Romania, Brand Connection, Medic One, Tecton Investments.