- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia de in-store marketing Net Marketing isi schimba numele in Wave

27 Aug, 14:47 • andra.gheorghe
Agentia de in-store marketing neconventional Net Marketing Division va avea incepand cu aceasta toamna o noua imagine si se va prezenta sub titulatura Wave, in urma unui proces de rebranding realizat de agentia Re:ply, cu un buget estimat la circa 20.000 euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihaela Duca, director general Wave.
Agentia de in-store marketing Net Marketing isi schimba numele in Wave

„Procesul de rebranding a inceput in toamna anului 2007 si ne asteptam sa se finalizeze la inceputul anului viitor. Bugetul estimat pentru acest proces se ridica la peste 20.000 euro si cuprinde dezvoltarea numelui, a identitatii vizuale, a materialelor de prezentare si comunicarea”, a precizat Mihaela Duca. „In plus, mai cuprinde si dezvoltarea unui sistem intern integrat de mointorizare si raportare a activitatii departamentelor operationale”, a adaugat aceasta.

Wave este una dintre primele agentii de BTL full-service din Romania, infiintata in anul 2000, si este specializata in actiuni in-store de sampling (distributie de pliante) si merchandising (promovarea si sustinerea activitatii comerciale la punctul de vanzare), precum si in programe in-school.

Portofoliul de clienti ai agentiei include companii precum Danone, Procter & Gamble, Kosarom, Heidi, Lactalis, Tetra Pak, Parmalat, Whiteland, Agroli, Lekkerland, Reckitt Benckiser, Mediplus, Ringier si ING.