- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

„Arena leilor” incepe preselectiile pentru urmatorul sezon

27 Jan, 13:08 • Redactia DailyBusiness
Echipa emisiunii de business “Arena leilor”, difuzata la TVR, si School for Startups Romania pornesc un turneu al preselectiilor proiectelor de afaceri care vor fi prezentate in sezonul viitor al emisiunii.
Arena leilor incepe preselectiile pentru urmatorul sezon

Startul turneului va fi dat marti, la Timisoara.

“Arena leilor si School for Startups Romania isi propun sa gaseasca oameni cu initiativa si spirit antreprenorial care doresc sa prezinte o idee de afacere, o inventie sau o afacere pe care doresc sa o extinda,  in fata unor investitori dispusi sa isi investeasca atat banii, cat si experienta  in afaceri noi sau in curs de dezvoltare”, se arata intr-un comunicat de presa al TVR.

Antreprenorul Marius Ghenea le va vorbi participantilor despre experienta pe care o ofera participarea in emisiunea Arena leilor si despre mecanismul de realizare a emisiunii.

“Va urma apoi o sesiune de prezentari de proiecte in fata unui juriu format din membrii echipei de productie a emisiunii, iar proiectele selectate vor fi prezentate ulterior in cadrul show-ului TV in fata investitorilor invitati”, potrivit aceleiasi surse.

School for Startups (S4S) este un program dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard, antreprenor in serie, angel investor si invitat la emisiunea difuzata de BBC, Dragon’s Den, echivalentul Arenei leilor din Romania. 

Emisiunea Arena Leilor a fost lansata de TVR 2 in ianuarie 2007 ca o premiera pe piata media autohtona.

Bilantul Arena Leilor  arata ca in 5 ani de emisie au fost realizate 117 editii, la care au participat sute de concurenti selectati din cei peste 3.000 de candidati.