- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Braun & Partners a intrat pe piata locala de CSR

10 Mar, 13:01 • andra.gheorghe
Braun & Partners Network, unul dintre cei mai importanti furnizori de consultanta de CSR (responsabilitate sociala corporatista) si comunicare din Europa Centrala si de Est, a lansat o filiala locala in Bucuresti. Biroul din Romania are o echipa de 4 angajati, coordonati de Diana Untaru.
Braun & Partners a intrat pe piata locala de CSR

Pe o piata evaluata la circa 30 mil. euro, Braun & Partners Romania isi va desfasura activitatea in concordanta cu practicile internationale, avand ca suport expertiza regionala in CSR (responsabilitate sociala corporatista).

„In momentul de fata avem 4 angajati, iar cresterea numarului acestora nu este singurul mod de a dezvolta afacerea. Dorim sa formam aliante cu asociati de business, ONG-uri si alti experti”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Robert Braun, managing partner Braun&Partners Romania si presedinte al grupului Braun&Partners.

Acesta nu a furnizat informatii referitoare la investitia realizata pentru deschiderea biroului din Romania, veniturile asteptate sau numarul de clienti vizat pentru portofoliul pe 2009.

„Incercam sa facem tot posibilul in a oferi servicii valoroase pietei. Piata de CSR este deja destul de mare chiar daca banii nu sunt cheltuiti in cel mai strategic mod posibil. Daca vom putea aduce valoare clientilor nostri printr-o abordare de CSR strategica, fara costuri mari si profitabila in acelasi timp, sunt sigur ca toti vom fi fericiti”, a afirmat Braun.

„Suntem pe piata pentru a ramane si astfel privim la un ROI (return of investment) pe termen lung. Cunoastem cele doua reguli de baza in business: in primul rand trebuie sa investesti si in al doilea rand, un business bun este cel care aduce profit”, a adaugat acesta.

Desi nu a specificat numele sau numarul de clienti vizat pentru biroul din Romania, Robert Braun a afirmat ca se afla in discutii cu cu un numar de potentiali clienti din sectorul financiar, telecom si al energiei.

„Suntem consultanti asa ca nu numarul clientilor este important ci calitatea serviciilor noastre. Clientii multumiti sunt cei care ne diferentiaza pe piata”, a precizat Braun.

Braun & Partners Network este unul dintre cele mai mari grupuri de consultanta in strategie de CSR si marketing din Europa Centrala. Grupul ofera servicii strategice de comunicare de marketing atat clientilor locali cat si multinationali din Europa Centrala.

Prin intermediul filialelor sale, din Ungaria, Bulgaria, Polonia si Romania, Braun & Partners Network ofera asistenta clientilor sai in materie de branding, CSR, comunicare cu actionarii sai si instrumente de publicare prin dezvoltarea, proiectarea si lansarea unor astfel de servicii.