- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Burda Romania, pe ultima suta de metri cu vanzarea Cool Girl

10 Jul, 11:17 • andra.gheorghe
Burda Romania, editorul publicatiei lunare Cool Girl, se afla in discutii foarte avansate pentru vanzarea revistei catre publisherul G Publicatii, a declarat pentru DailyBusiness.ro Adina Gheorghe, marketing coordonator in cadrul Burda.
Burda Romania, pe ultima suta de metri cu vanzarea Cool Girl

Gheorghe nu a oferit detalii referitoare la data inceperii negocierilor cu G Publicatii sau suma pe care Burda ar urma sa o incaseze in urma tranzactiei, subliniind ca vanzarea se va finaliza „zilele acestea”.

Potrivit Adplayers, suma pe care ar urma editorul sa o primeasca din partea G Publicatii pentru Cool Girl ar fi una cu 6 cifre, in euro.

Revista Cool Girl targheteaza publicul feminin, cu varste intre 14 si 24 ani, si a fost lansata pe piata locala in octombrie 2000, initial cu aparitie bilunara. In octombrie 2008 si-a schimbat frecventa de aparitie, trecand la format bilunar.

Potrivit celor mai recente date disponibile ale Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), Cool Girl a fost distribuita in primul trimestru al anului intr-un tiraj de 50.000 de copii per aparitie, si a vandut in medie peste 37.000 de exemplare per aparitie.

G Publicatii are in portofoliu publicatii ca Star, Zau sau Soc.