- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Civitas Global Romania a castigat PR-ul Cinema City intr-un pitch cu alte 3 agentii

28 Sep, 14:36 • andra.gheorghe
Civitas Global Romania, agentie afiliata retelei internationale Ketchum, a adaugat in portofoliul sau operatorul de cinema multiplex Cinema City Romania, in urma unui pitch la care au mai participat alte 3 agentii, a spus Corina Gonteanu, marketing manager Cinema City Romania.
Civitas Global Romania a castigat PR-ul Cinema City intr-un pitch cu alte 3 agentii

Civitas urmeaza sa gestioneze relatiile publice ale companiei timp de 1 an, a declarat pentru DailyBusiness.ro Tereza Valcan, directorul agentiei.

Civitas urmeaza sa gestioneze campaniile de relatii publice si comunicare corporativa pentru brandurile Cinema City si IMAX, cu care este prezent pe piata locala operatorul.

„La pitch au participat in total 4 agentii. Doua dintre ele afiliate la retele internationale (printre care si Civitas) si alte doua agentii locale, cu traditie pe piata romaneasca de relatii publice”, a precizat Corina Gonteanu.

Cinema City International, listata la bursa din Varsovia, este unul dintre cei mai mari operatori de cinematografe multiplex din Israel si din Europa Centrala si de Est.

In prezent, compania detine este prezenta in 6 tari cu o retea de 66 de cinematografe multiplex, cu un total de 609 sali si o capacitate de peste 118.200 de locuri.

Infiintata la Bucuresti in 2008, Civitas Global Romania este o agentie specializata in consultanta strategica pe domeniul relatiilor publice.

In Romania, portofoliul agentiei cuprinde conturi ca: Avenir Group/Internity, Starfoods/Pepsico, Ernst & Young, Nokia Siemens Networks, Tiriac Imobiliare, Cinema City, Cegis, Gap, Genesis Development, SofMedica, International Healthcare Systems, IIRUC/Raiffeisen Informatik, More Real Estate, Alesonor, IEBA Trust si altele.