- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Corneteanu, Adevarul Holding: Revista Ok! va intra pe plus in maxim 2 ani

02 Nov, 11:34 • andra.gheorghe
Trustul Adevarul Holding a achizitionat licenta pentru publicatia glossy Ok!, care va iesi pe piata in "lunile urmatoare", a spus Razvan Corneteanu, directorul general al trustului. Publicatia, care va avea aparitii lunare, va intra pe plus in maxim 2 ani, a spus acesta pentru DailyBusiness.ro.
Corneteanu, Adevarul Holding: Revista Ok! va intra pe plus in maxim 2 ani

Corneteanu nu a indicat pretul platit de Adevarul pentru achizitia Ok!, spunand doar ca investitia a fost „mare”. Detaliile referitoare la tiraj si la echipa editoriala nu au fost stabilite doacamdata.

„Nu am stabilit inca tirajul, acum il calculam si nu pot face niciun un fel de estimare in conditiile acestea. S-ar putea sa ii dam drumul pana la finalul anului, insa depinde. Tot ce pot sa spun este ca in cateva luni va fi la chioscuri”.

Lansata in Marea Britanie in 1993 de editorul Northern & Shelleste, Ok! Magazine este prezenta astazi in peste 20 de tari, printre care SUA, Germania, Spania, Rusia, China sau Elvetia.

Ok! Magazine este cel mai citit titlu glossy din Marea Britanie.

In Romania, publicatia, care va aborda subiecte cu si despre celebritati, va concura direct cu titluri ca Viva sau Confidential.

Despre acest subiect a scris si Paginademedia.ro.