- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Evolore: afaceri de 78.000 euro in S1, tinta de 3,5 mil. euro pe 2008

16 Sep, 10:56 • andra.gheorghe
Firma de PR, traininguri si organizari de evenimente Evolore a raportat in primul semestru din 2008 afaceri de circa 78.000 de euro, iar pana la finele anului, vizeaza un nivel de 3,5 mil. euro, datorita unor contracte consistente, in curs de finalizare sustine Mihai Giurgea, managing partner-ul companiei.
Evolore: afaceri de 78.000 euro in S1, tinta de 3,5 mil. euro pe 2008

„Ne asteptam la o cifra de afaceri de peste 3,5 milioane de euro, in special datorita unor contractele de consultanta pe lobby si PR, aflate spre finalizare. Cel mai important contract pe care il intermediem pentru unul dintre clientii nostri se ridica la peste 60 mil euro”, a declarat Giurgea pentru DailyBusiness.ro.

Evolore a inregistrat in 2007 venituri de circa 64.000 euro.

Cele mai profitabile servicii furnizate de Evolore, potrivit managing partner-lui companiei, sunt cele de consultanta in lobby si PR, mult peste profitabilitatea trainingurilor.

„Evolutia pietei de training va depinde de sanatatea financiara a companiilor in anul 2009, care va fi un an post electoral, deci foarte imprevizibil”, a afirmat Giurgea.

„Piata de training poate sa fie si de 17-20 milioane de euro, dar exista si scenarii foarte pesimiste, in care piata sa fie complet blocata. Personal, eu nu sunt optimist pentru anul viitor”, a adaugat managing partner-ul Evolore.

Printre clientii Evolore se numara companii din Romania, Statele Unite, Suedia si Elvetia.