- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Franke Romania este noul client al agentiei Rogalski-Grigoriu

24 Feb, 12:14 • Redactia DailyBusiness
Agentia de relatii publice Rogalski-Grigoriu ofera, incepand cu luna februarie, servicii de consultanta si media relations pentru retailerul de aparate electrocasnice incorporabile Franke Romania.
Franke Romania este noul client al agentiei Rogalski-Grigoriu

Rogalski-Grigoriu Public Relations va furniza servicii de consultanta si media relations pe doua directii: comunicare corporate si comunicare de produs pentru toate brandurile aflate in portofoliul Franke Romania.

In plus, echipa de PR va asista clientul si in implementarea si derularea campaniilor de PR online, conform reprezentantilor agentiei.

Rogalski-Grigoriu Public Relations, agentie specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor, a fost creata ca o initiativa antreprenoriala a 5 parteneri – Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu, si are o experienta de 10 ani in domeniul relatiilor publice.

Portofoliul de clienti ai agentiei include atat organizatii locale, cat si internationale: Centrul Medical Unirea, Radiusmed, Banca Romaneasca, Baneasa Investments, BDG, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, New Kopel Sixt, Sony Ericsson Romania, Tuborg Romania, Cramele Halewood.

Franke Romania, parte a diviziei Kitchen Systems Group a corporatiei multinationale Franke Artemis din Elvetia, activeaza pe piata locala din 1998, oferind linii complete de electrocasnice incorporabile. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova si Serbia.