- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Google a ales Grayling pentru comunicarea biroului din Romania

04 Nov, 11:00 • andra.gheorghe
Agentia de relatii publice Grayling (n.r - fosta Mmd Romania) furnizeaza serviciile de PR legate de deschiderea biroului Google in Romania, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cristi Cretan, business development director Grayling Romania.
Google a ales Grayling pentru comunicarea biroului din Romania

Potrivit lui Cretan, colaborarea agentiei cu Google in Romania este una punctuala.

„Nu este prima colaborare punctuala pe care Grayling o are cu Google in Romania, cel mai recent am colaborat la lansarea Google Maps in Romania. De asemenea, Grayling colaboreaza cu Google si in alte tari din regiune, ca Polonia, Ungaria, Cehia”, a precizat acesta.

„Din pacate, conform politicii Grayling, nu va putem furniza detalii despre relatia noastra contractuala, precum durata acesteia sau valoarea contului pe care il gestionam”, a adaugat Cristi Cretan.

Google si-a anuntat ieri (3 noiembrie) prezenta oficiala in Romania. Dupa lansarea a peste 10 produse localizate pentru utilizatorii romani si a serviciilor de publicitate pentru companii, inclusiv AdWords si AdSense, compania isi deschide un birou de afaceri in Bucuresti, coordonat de o echipa locala condusa de Dan Bulucea, fost business si marketing director la Microsoft Romania.

Grayling Romania numara 20 de consultanti in comunicare care realizeaza strategii de comunicare business-to-consumer si business-to-business pentru companii precum: Visa Europe, Erste-BCR, GE, GE Energy, Discovery Networks, Mars, Groupama, Wiener Borse, Cisco sau MOL Romania.

La nivel global, Grayling este a doua companie ca marime in topul celor mai mari firme independente de consultanta in relatii publice, afaceri publice, relatii cu investitorii si organizare de evenimente. Grayling are birouri in 70 de locatii din 40 tari, in Europa, SUA, Orientul Mijlociu si regiunea Asia Pacific si venituri de peste 100 milioane euro in 2009.