Media & Advertising

Infinit Solutions isi propune sa creasca de 10 ori in 2009, la 4 mil. euro

04 Aug, 12:55 • andra.gheorghe
Infinit Solution, agentie de publicitate full-service, a raportat in primele 7 luni ale anului afaceri de aproximativ 1 mil. euro, iar oficialii companiei estimeaza ca pana la finalul anului agentia va atrage venituri de inca 3 mil. euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Infinit Solution. Anul trecut, compania a inregistrat afaceri de 400.000 euro.
Infinit Solutions isi propune sa creasca de 10 ori in 2009, la 4 mil. euro

Lansata pe piata locala in urma cu doi ani si jumatate, compania a oferit pana in acest an numai servicii interactive. Incepand cu 2009, compania ofera si servicii de media, PR, dezvoltare aplicatii si productie.

Reprezentantii agentiei explica estimarea de crestere de 10 ori a afacerilor in acest an prin ponderea tot mai mare a clientilor interesati de serviciile Infinit Solutions, cu o parte din ei negociind deja.

„Unele contracte sunt deja semnate, altele se afla in stadii avansate de negociere”, au afirmat oficialii Infinit Solutions.

Agentia a lansat de curand si divizia de relatii publice, Infinit PR, in care a investit circa 20.000 euro, suma deja recuperata.

„In prima faza, Infinit PR a inceput sa preia o mare parte din clientii companiei Infinit Solutions. In portofoliul agentiei sunt in acest moment clienti precum Honda, Besta Group, altii fiind in curs de preluare”, au precizat reprezentantii companiei.

Infinit Solutions, parte a grupului Infinit Holding, dezvolta platforme de comunicare, servicii de ATL, BTL, PR si Interactive.

In portofoliul agentiei se afla clienti precum Honda Trading, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romnia, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers si altii.