- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Invent Media: 80.000 euro pentru implementarea unor suporturi indoor in peste 60 de locatii

24 Jun, 12:26 • andra.gheorghe
Agentia Invent Media, activa pe piata locala de publicitate indoor, a bugetat o investitie de circa 80.000 euro pentru aducerea si implementarea suporturilor de promovare tip casetete luminoase in peste 60 de locatii, pana la finalul anului, au declarat oficialii agentiei.
Invent Media: 80.000 euro pentru implementarea unor suporturi indoor in peste 60 de locatii

Cele mai recente locatii in care suporturile au fost implementate, cu o investitie de 5.000 euro, sunt hotelurile Ibis Nord si Ibis Parlament precum si in 2 cladiri de birouri din nordul Capitalei.

Costurile brute ale unei campanii desfasurate in toate cele 4 locatii nou intrate in portofoliul Invent Media se ridica la 660 euro.

Potrivit reprezentantilor agentiei, mesajul campaniilor derulate in cele 2 hoteluri Ibis va ajunge la circa 14.000 persoane lunar , iar in cladirile de birouri la circa 5.500 persoane pe luna.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor din Romania, operand o retea de lifturi si spatii indoor la nivel national si oferind 3 tipuri de pachete de servicii: home, office si hotel.

Agentia a derulat, de-a lungul timpului, campanii pentru clienti precum: Romtelecom, Bosch, Allianz, Class, Millennium Bank, Skol, Romcar Motors, KFC, Jeep, Toshiba, BRD, Hyundai Motor, Mega Image, Leumi Bank, DHL, Subaru, GlaxoSmithKline, Pizza Hut, La Fantana, Interauto, Mit Motors, Marshal Turism, Loyalia.

Invent Media ofera in prezent indoor advertising in aproximativ 30 de hoteluri si 35 de cladiri de birouri.